NB III. – Győzelem az ESMTK ellen


Eger SE – ESMTK 3-2 (0-1)

NB III. Keleti csoport – 2. forduló

Eger, 2019.08.11.


Bravúros győzelmet aratott csapatunk az ESMTK ellen. Játékosaink két gólos hátrány után sem adták fel és hat perc alatt megfordították a mérkőzés állását, ezzel megszerezve a fontos három pontot.

A mérkőzés nem a legjobban indult mivel az ESMTK a 8. percben egy kiugratás után Kovács Dániel révén megszerezte a vezetést. A 33. percben Pataki Viktor az beadásánál az ellen fél védője kézzel ért a labdába, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A labdának Benke Norbert futott neki, de a lövését a kapus könnyedén hárította. Nem sokat kellet várni a következő büntetőre, ugyanis egy gyorsan elvégzett vendég szabadrúgás után az ESMTK játékos fejese a kapufáról Lőrincz Patrik kezére pattant, így újabb tizenegyes következett, melyet az ellenfél kapusa igen rosszul végzett el, így kapusunk hárítani tudta. A félidő egy gólos vendég vezetéssel zárult-

A második félidő 52. percében egy megszerzett labda után Kovács Dániel 8 méterről megszerezte csapata második gólját. Nem sokig örülhettek a kétgólos előnynek, mivel ezután az Eger SE percei jöttek. Az 54. percben Vitelki Balázs beadását követően Stampf Armand szerezte meg a szépítő gólunkat. Az 57. percben fordított szereposztásban Stampf Armand bal oldali beadását követően, ezúttal Vitelki Balázs volt eredményes. Itt még nem álltunk meg, csak négy percnek kellet eltelni és 61. percben egy középről elvégzett szabadrúgás után a lecsorgó labdát Vajda Ákos vágta a hálóba, ezzel 3-2. Csapatunk a 66. percben egy durva belépő után 10 főre fogyatkozott, de így is sikerült megtartani az előnyünket a mérkőzés végéig. 


Ezért ül le az ember a kispadra, hogy ilyen mérkőzést lásson, minden benne volt amitől a foci foci, a pokolból a mennybe jutottunk, küzdöttek és hajtottak a srácok az utolsó leheletig. Minden elismerésem az övéké átszakadt egy gát az első gól, az első győzelem megszerzése a legnehezebb, innentől nem kell magyaráznom mi az a hit.

Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-ESMTK)


Forrás: Eger TV/Youtube


Vélemény, hozzászólás?