NB III. – Újabb megyei rangadó, ezúttal a Gyöngyösi AK az ellenfél


Újabb megyei rangadó vár a csapatunkra. Ezúttal a Gyöngyösi AK látogat vasárnap, 16,00 órától a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba.

Ellenfelünk az előző fordulókban kétszer döntetlent játszott, kétszer pedig vereséget szenvedett, így két ponttal jelenleg a 15. helyet foglalja el a tabellát. A 4. fordulóban hazai pályán 4-1-re maradtak alul az ESMTK ellen.

Csapatunk a múlt héten 2-1-es vereséget szenvedett a Füzesgyarmati SK otthonában, így az eddig megszerzett három pontunkkal a 11. helyen tanyázunk.

Az előző szezonban, Gyöngyösön 1-1-es döntetlen  született, míg tavasszal hazai pályán 1-0-ra győztünk. 


Honlapunkon Klink Zoltán vezetőedzőnkön kívül csapatunk kapusát, Nacsa Pétert kérdeztük, hogy mit vár a megyei rangadótól.


– A versenysport egy nemes vetélkedés. Arról szól, hogyan győzd le az ellenfeledet. Ha elkötelezett vagy, kitartó és sikeréhes akkor nyerhetsz. Ha támogatnak a céljaid elérésében még többet hozhatsz ki magadból. Egy közösség, egy klub, egy város, egy ország akkor ér el eredményt, ha összefognak. Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy megmutassuk érdemes miattunk összefogni.

– Biztos vagyok benne hogy nem lesz egyszerű mérkőzés. Az ellenfél is szeretne ponttal, vagy pontokkal gazdagodni. Hazai pályán harcos, lelkes és okos játékot várok a csapattól, aminek eredménye csak a győzelem lehet. A 3 pont begyűjtése a legfontosabb!

A mérkőzés játékvezetője: Erdélyi Bence

Asszisztensek: Zsákai Milán, Dobos Dávid


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


Vélemény, hozzászólás?