NB III – Hétvégén Diósgyőrbe látogatunk


Az NB III-as bajnokság 6. fordulójában Miskolcra látogatunk a DVTK második csapatához.

A DVTK II. fiatal csapatának még nem sikerült pontot szereznie a bajnokságba, így sereghajtóként várják a mérkőzést. Legutóbbi fordulóban az ESMTK otthonában szenvedtek három gólos vereséget.

Csapatunk az előző hétvégén a Gyöngyösi AK elleni megyei rangadót megnyerte a 94. percben szerzett góllal, így 6 ponttal jelenleg a tabella 9. helyét foglalja el.

Az előző szezonban, Miskolcon és Egerben is 3-2-es DVTK győzelem született.


Honlapunkon csapatunk játékosát, Antal Zsoltot kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzéstől:


Harmati Péter

operatív vezető

– Nem jött jókor nekünk a szünet és a váltás a DVTK-nál, mert így jobban lehet visszajátszó és az új vezető is biztos látni akar egy-két játékost. Ez van így, így kell eredményt produkálni. Bartusz eltiltott, Debreczeni és Pataki lába nem tökéletes, Bagdánra még nem számíthatunk, de a többiek hadra foghatók. Nem mondom hogy fejben mindenki a topon van, de most ebben a helyzetben kell helytállni.

– Elsősorban remélem, hogy a sérültjeink felépülnek a héten. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Ha betartjuk a taktikai utasításokat, mellé párosul az akarat, alázat és a küzdeni tudásunk, akkor elhozzuk a 3 pontot. Csak a győzelem elfogadható eredmény!

A mérkőzés játékvezetője: Horváth Máté

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Nyerges Zsolt


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


Vélemény, hozzászólás?