NB III. – Új vezetőedzővel várjuk a DVSC II. csapatát


A hétvégén a DVSC II. csapatát fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A héten csapatunk már az új vezetőedzővel, Sütő Szilárddal készült a mérkőzésre.

A DVSC második csapata eddig 3 pontot gyűjtött a megelőző fordulókban. Győzniük még nem sikerült, mindhárom pontjukat döntetlennel érték el. Az előző fordulóban az ESMTK csapatát fogadták a Nagyerdei Stadionban, ahol 1-1-es eredmény született.

Csapatunk az edzőváltást követően előző hétvégén a DVTK II. otthonában játszott, ahol 2-1 arányú vereséget szenvedett. A játékosok javítani szeretnék az előző hétvégi vereséget, mindenképpen a három pont megszerzése a cél. 

A két csapat az előző szezonban nem találkozott egymással, mivel ellenfelünk ebben a szezonban jutott fel a harmadosztályba.


Honlapunkon új vezetőedzőnket Sütő Szilárdot és csapatunk játékosát, Benke Norbertet kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzéstől:


– A DVSC II eddigi eredményei nem téveszthetnek meg minket, mert egy fiatal dinamikus csapatuk van, a gyorsaságukból adódóan veszélyes a támadójátékuk. A játékosok nagyon motiváltan készültek egész héten a mérkőzésre. Hazai pályán a célunk a három pont itthon tartása.

– A hétvégi DVTK II. elleni vereség után hazai pályán javítani szeretnénk és itthon tartani a 3 pontot! Számomra ez a hétvége talán meg fontosabb, különlegesebb, hiszen a nevelő egyesületem ellen fogok játszani, ilyenkor minden játékos hatványozottan készül volt csapata ellen és ez nálam sincs másképpen!

Hajra ESE!


A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Skover Péter, Balla Levente


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


Vélemény, hozzászólás?