NB III. – Szombaton az újonc Ózdi Kohász SC vendégei leszünk Jászberényben


Hétvégén, a soron következő Ózdi Kohász SC elleni mérkőzésünket szombaton játsszuk 15.00 órától, Jászberényben, a Városi Stadionban. 

Ellenfelünk az NB III. Keleti csoportjának az újonca. Az Ózdi Kohász SC jelenleg a tabella 13. helyét foglalja el a megszerzett 7 pontjával. Érdekesség az eredményeivel kapcsolatban, hogy az eddigi fordulók során még nem sikerül győztesen elhagyniuk a pályát, viszont 7 mérkőzésük végződött döntetlennel.  A múlt hét végén is 2-2-es döntetlent játszottak az ESMTK vendégeként. A csapat vezetőedzője az a Várhidi Péter, aki 16 alkalommal irányította nemzeti válogatottat.

Csapatunk az előző fordulóban újra győztesen hagyhatta el a pályát a Tállya KSE ellenében. Így a 9 megszerzett pontunkkal jelenleg a 9. helyen vagyunk a tabellán. Reméljük, hogy ez mérkőzés egy folyamat kezdete lesz és újra győztesen vonulhatunk le a pályáról.


Honlapunkon vezetőedzőnket Sütő Szilárdot és csapatunk játékosát, Vitelki Balázst kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzéstől:


– A Tállya elleni mérkőzésből csapat szinten sok pozitívumot meríthetünk.  A vasárnap bemutatott fegyelmezett és stabil játék ismételt megvalósítása elengedhetetlen lesz.  Kiegyenlített mérkőzésre számítok, ahol célunk a pontjaink számának növelése.

– Ezzel a hétvégi győzelemmel a csapat megerezte végre a győzelem ízét. Vaskó Tamás személyében úgy gondolom megérkezett az a rutin a pályára, ami megfelelő irányba mozdíthatja fiatal csapatunkat. Elindultunk az úton és nem szeretnénk letérni róla. Ózdon is csak a győzelem az elfogadható eredmény és bízunk benne, hogy a jó szereples több egri szurkolót fog a stadionba vonzani. Hajra Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Takács Ákos

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Piskóczi Viktor


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


 

Vélemény, hozzászólás?