NB III. – A Termálfürdő Tiszaújváros vendégei leszünk a hétvégén


Vasárnap újra utazunk, ezúttal a Termálfürdő Tiszaújváros az ellenfelünk, a mérkőzés 13.30 órakor kezdődik Tiszaújvárosban.

Ellenfelünk jelenleg a dobogó harmadik fokán található, 6 ponttal lemaradva a bajnokságot vezető Füzesgyarmati SK mögött. Eddig 7 alkalommal sikerült győztesen elhagyniuk a pályát, 3 döntetlen és 3 vereség mellett. A múlt héten két mérkőzést is játszottak. Szerdán hazai pályán a Magyar Kupában az a MOL Fehérvár FC volt az ellenfelük, akik ellen mi is játszottunk a kupa előző fordulójában. A bajnokságban az ESMTK otthonából hozták el az egyik pontot.

Csapatunk az előző fordulóban újra győzelemnek örülhetett a Balassagyarmati SE legyőzésével. A félidőben még a nógrádiak vezettek 1-0-ra, de a második félidőben Benke Norbert Sándor két góljával sikerült megfordítani a mérkőzést. Így a győzelmünknek köszönhetően sikerült előre lépni a 12. helyre a tabellán.

A tavalyi szezonban, Egerben a nyitófordulóban 2-1 nyertünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, viszont az előrehozott tavaszi fordulóban hazai pályán a Termálfürdő Tiszaújváros nyert  1-0-ra.


Honlapunkon vezetőedzőnket Sütő Szilárdot és csapatunk játékosát Haász Tamás Bertoldot kérdeztük a hétvégi mérkőzésről:


– Egy rendkívül szervezett és fegyelmezett csapathoz látogatunk a hétvégén. Tiszteljük a Tiszaújváros eredményeit, de szeretnénk megszerezni idegenbeli első győzelmünket, ami sokat segítene félévi céljaink elérésében. Nehéz, de kiegyenlített mérkőzésre számítok, ahol még koncentráltabb teljesítményt kell majd nyújtanunk mint a BSE ellen tettük.

– Úgy gondolom egy nagyon szoros meccs elé nézünk. A Tiszaújváros egy jó csapat, de mi is nagyon motiváltak vagyunk, hogy idegenben megszerezzük első győzelmünket. Ehhez a meccshez jó alapot adhat az előző heti BSE elleni győzelmünk. Hajrá Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Muhari Gergő

Asszisztensek: Csóra Szabolcs, Gordos Árpád Mihály


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


 

Vélemény, hozzászólás?