U10 – Kiemelt Bozsik Program Jászberényben


U10 – Kiemelt Bozsik Program

Jászberény, 2019.11.17.


Hétvégén U10-es csapatunk Jászberényben szerepelt a Kiemelt Bozsik Program keretében, tornáról edzőjük, Bánka Balázs számol be honlapunkon:


Eredmények:

Eger – Várda 0-1
Eger – Jászberény 2-1                   Góllövők: Popov M., Farkas D.
Eger – Gyöngyös 1-2                      Góllövők: Farkas D.
Eger – Balmazújváros 3-0            Góllövők: Popov M., Farkas D., Nagy D.
Eger – Sajóvölgye Focisuli 1-1   Góllövők: Farkas D.

Eger különdíjasa: Salga Benjámin


Bánka Balázs

edző:

– Első tornám volt az ESE színeiben, így lehet jobban izgultam, mint a gyerekek! Összességében úgy érzem a mai nap elérte valós célját! Akik talán kevesebb lehetőséget szoktak kapni, most bőven jutottak játék perchez! És éltek is vele! Valamint két fiatal is megérezhette, hogy milyen a nagyobbak közötti játék ritmusa!
Egyénileg a csapatból kiemelve, a kapuban Kovács Matyi magabiztos volt, több bravúrt is bemutatott! Hátul Salga Bendzsi, Bánka Olivér, remekül, szinte hiba nélkül játszottak, bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Elöl Farkas Dani góljai miatt szintén dicséretet érdemel. És külön kiemelném még 2011-es játékosunk Popov Martin bátor, ügyes játékát!
De a többiekre sem lehet panasz, igyekeztek legjobbjukat nyújtani.
Úgy érzem ezzel a kerettel sem vallottunk szégyent, jobb helyzetkihasználással, picit hosszabb kispaddal, sajnos egy mérkőzés befolyásoló bírói hiba nélkül, extra is lehetett volna a hétvége!

Vélemény, hozzászólás?