U8-U10-U12 – Befejeződött a XII. Agriapipe Kupa


Vasárnap befejeződött a XII. Agriapipe Kupa. Az Eger SE csapatai eredményesen szerepeltek a tornán, melyet Vitányi László szakmai igazgató összegez a honlapunkon.


– Hétvégén megkezdődtek az Egerben rendezett XII. Agripipe Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Torna az Egri Focusili Egyesület gondozásában. Szombat és vasárnap a 2008-2010-2012-es korosztályok léptek parkettre a Sportcsarnokban! A “legidősebbek” között csapatunk Kollár Péter és Bóta Balázs vezetésével a végső győzelmet is megszerezte, de külön ki kell emelni, hogy Szakál Csaba eggyel fiatalabb korosztályú csapata (azaz a 2009-ben születettek) is dobogón végeztek. A különdíjasok közé került Tarnóczy Noel (ESE 2009), aki a legjobb kapus, míg Meggyesfalvi Balázs (ESE 2008) a legjobb mezőnyjátékos lett. A 2010-es között két csapattal indultunk, ahol Hegedűs Zsolt “A” csapat a döntőt mindösszesen büntetővel vesztette el, így ezüst érmet szerzett. A torna legjobb mezőnyjátékosa az egri Farkas Dániel lett. A “legkisebbek” között szintén a döntőig meneteltünk, ahol Pápai Zoltán gyerkőcei ezüst érmet szereztek. A torna gólkirálya Mester Zétény személyében csapatunkból került ki. Emeli a sikerek értékét, hogy a tornával egyidőben Kiemelt Bozsik Torna is megrendezésre került Balmazújvárosban, ahol szintén remek eredményeket értünk el. A korosztályos sikerek egy szegmensei a képzésnek, de ismét azt jelzik, hogy edzőink, szakmai programunk jó irányt mutat. A Bozsik Programban félévi értékelésre is sor került, ahol az egri utánpótlás képzést, mind a régiós központot, mind a régió szakmai vezetője kiemelte, amely óriási dicséret! Jövőhét végén 2007-2009-2011-es korosztályú csapatainkat tekinthetik meg.

Edzői értékelések a XII. Agripipe Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornáról:


Hegedűs Zsolt

vezetőedző:

– Veretlenül lettünk másodikok a 2010 korosztályban. Végtelenül büszke vagyok a fiúkra mert remek futballt mutattunk be. Sajnos a büntetők most nem nekünk kedveztek. Amióta én a klubban edzősködöm ilyen erős 2010 torna még nem volt. Köszönet a szervezőknek.

Szakál Csaba

vezetőedző:

– Nagyon köszönjük a szervezőknek ezt a remek színvonalú és hangulatú tornát, illetve azt is, hogy indulási jogot kaphattunk az egy évvel idősebb között. Nagyon nagy öröm számomra, hogy a tegnapi és a mai játéknap alatt is, a lelátón más és más korosztályos csapatok hozzátartozói, szurkolói is a srácokról beszéltek. Továbbá gratulálok az U10-es és az U8-as korosztálynak is az eredményes szerepléshez! A különdíjas játékosainkat is nagy gratuláció illeti!

Kollár Péter

vezetőedző:

– Bóta Balázs kollégámmal éreztük a gyerekek hozzáállásan, hogy akár a végső győzelemre is esélyesek lehetünk ami végül sikerült, megérdemelték. Csodás megoldásokat, szép cseleket, gólokat láthattak a nézők és a szülők, akiknek köszönjük a segítségüket! Gratulálok minden korosztályunk edzőjének élmény volt őket nézni és a 2009-esek egy korosztállyal feljebb is megállták a helyüket, nagyon jó volt látni. Köszönjük a szervezőknek ezt a remek tornát!

Eger SE eredményei és különdíjasaink: 

Korosztály: 2008
I. : Eger SE
II. : Budafoki LC „B”
III. : Eger SE 09’
IV. : Budafoki LC „A”
Gólkirály: Béres Norbert (Budafoki LC „A”)
Legjobb kapus: Tarnóczi Noel (Eger SE 09’)
Legjobb mezőnyjátékos: Meggyesfalvi Balázs (Eger SE)
————————————————————————————————-
Korosztály: 2010
I. : Nyárádszereda
II. : Eger SE „A”
III. : Hegyvidék UFC
IV. : Plútó SE Eger
Gólkirály: Horváth Keve (Hegyvidék UFC)
Legjobb kapus: Mihály Tamás (Nyárádszereda)
Legjobb mezőnyjátékos: Farkas Dániel (Eger SE „A”)
————————————————————————————————-
Korosztály: 2012
I. : RAFC
II. : Eger SE
III. : Újbuda FC
IV. : Szovátai Sport Klub
Gólkirály: Mester Zétény (Eger SE)
Legjobb kapus: Varga Máté (Újbuda FC)
Legjobb mezőnyjátékos: Rácz Zsombor (RAFC)


Mérkőzések eredményei (XII. Agriapipe Kupa)

Végeredmény (XII. Agriapipe Kupa)


XII. Agriapipe Kupa fotók


Vélemény, hozzászólás?