U13 – Őszi szezon értékelés: Első szezon a nagypályás labdarúgásban


Az őszi értékelő sorozatunkban, újra Fűkő Tibor vezetőedző összefoglalóját olvashatjuk, ezúttal az első nagypályás szezonját kezdő U13-as csapatról.


A csapattal augusztusban kezdtük el a közös munkát. Ez a korosztály első éve a nagypályás labdarúgásban. Elsődleges cél volt a pálya méretéhez való alkalmazkodás (futó mennyiség, passz erősség, passz távolságok, helyezkedések, stb.). Hál istennek egy elég magas színvonalú bajnokságban mérhettük le hétről-hétre, hogy hol tartunk.
A szezont Kisvárdán kezdtük és mondhatom „nagy meglepetésben” volt részünk. Az első félidőben még méltó ellenfelei voltunk a hazai csapatnak, de a második játékrészben minden szinten elfogytunk és egy méretes vereségbe szaladtunk bele. Ezután SOKKAL keményebb munkába fogtunk, amiben a gyerekek FANTASZTIKUS partnerek voltak. Minden héten látszott, hogy lépünk előre minden téren, játékban, futó mennyiségben, sebességben, védekezésben és még sorolhatnám.
A szezon csúcs pontja a DVSC-DLA hazai legyőzése volt. (A vendégek 2018-októbere óta nem kaptak ki!!!!)

A bajnokság pozitívuma, hogy most már bárkivel felvesszük a versenyt, ezt a tabellán elfoglalt 4. hely is szépen mutatja. A dobogó mindössze 3 pontra van és ezért tavasszal mindent meg fogunk tenni, hogy ledolgozzuk.
Jászberényi Péter versenyben van a gólkirályi címért, és több játékosunk felkeltette az Akadémiák érdeklődését.

Ferenczi Soma, Egyed Dániel, Kis Attila, Németh Gábor Jászberényi Péter rendszeresen látogatják a DVTK edzéseit. Molnár-Nagy Marcell, Mester Csanád, Hegyi Zalán, pedig a RUK-régiós válogatott havi összetartásaira hivatalosak.

Az év zárása ként előbb az Agriapipe Terem Labdarúgó Tornán szerepeltek a fiúk több, mint fantasztikusan egy Arany és egy Bronz éremmel.

 

Majd a Gödöllői Sátor kupáról jöttünk haza ezüstéremmel, ahol a döntőben a Paks FC korosztályos csapata tudott nagy küzdelemben 1:0-ra legyőzni minket.


U13 – I. osztály Észak-Keleti csoport őszi tabella


U13 – I. osztály Észak-Keleti csoport őszi eredmények


Vélemény, hozzászólás?