U11 leány – Őszi szezon értékelés: Csupa olyan lány, aki él hal a fociért


Az őszi szezont értékelő sorozatunkból nem maradhat ki a női szekció legfiatalabb korosztálya, az U11 leány csapat sem, melyről újra Kollár Péter vezetőedzőtől tudhatunk meg részleteket.


Női szekció vezetőként őszi tervünk volt, hogy indítsunk egy leány U11-es csapatot is és megkeressük azokat a kislányokat, akik szeretnének a labdarúgással foglalkozni. Ennek megfelelően el is kezdtük az iskolák feltérképezését és megtalálni az ügyesebbnél ügyesebb lányokat, ami szerencsére sikerült.
Egy olyan felfelé áramlást kialakítani, hogy sorban U11, U14, U16, U19 és Felnőtt csapatunknak meglegyen az utánpótlás bázisa. November végére december elejére sikerült is elkezdeni az edzéseket, amik nagyon jó hangulatban zajlottak célunk a játék megszerettetése volt Hegedűs Zsolt edző irányításával. 12 főre nőtt létszámunk, ami kezdésnek csodálatos és ráadásul csupa olyan lány, aki él hal a fociért, szerencsére részem van végig kísérni első szárnybontásaikat. Szemmel láthatóan élvezik a lányok az edzéseket, lesik Zsolti bácsi minden szavát és szívják magukba a tudást, feladatokat és az edzés légkörét, minden perce élmény számba megy. A lányok első megmérettetése már rögtön januárban el is kezdődik a Heves megyei futsal bajnoksággal, kíváncsian és izgatottan
várjuk már, mivel ez lesz az első tornánk.
Jövőben tervünk a létszám bővítése és folytatni a tehetség kutatást. Rendszeres játék lehetőség biztosítása a Bozsik programban és természetesen a folyamatos fejlődés a kis labdarúgó palántáknak.
Köszönjük, a segítséget a szülőknek nélkülük ez a kaland nem kezdődhetne el.


Életképek az edzésekről

 


 

Vélemény, hozzászólás?