U19 leány-Női felnőtt – Őszi szezon értékelés: Bármire képes lehet a csapat, cél a dobogó


Ezúttal az U19 leány és a női felnőtt csapatunk őszi szezonjáról tudhatunk többet Kollár Péter vezetőedző jóvoltából. A csapat tagjai több fronton is képviselik az Eger SE színeit, mivel találkozhatunk velük a Heves megyei U19-es és a Pest megyei 3/4 pályás felnőtt bajnokságban is.


Az edzéseket 2019 augusztus elején kezdtük el. Hetente három alkalommal, nagy reményekkel jó hangulatban és nagy létszámmal zajlottak az edzések a lányok megtettek mindent, de ahogy belépett az iskola és az élet minden megváltozott szeptembertől. Megcsappant a létszám az edzéseken, sérülések és egyéb elfoglaltságok léptek szinte állandó jelleggel közbe. Közben elkezdődött a Heves megyei U19-es fél pályás bajnokság, ahol ennek ellenére, egy vereséget leszámítva két győzelem és négy döntetlen volt a mérlegünk, amik közül kettőnél a végén engedtük ki a kezünkből a győzelmet így a 3. helyről folytatjuk a bajnokságot. Ha a lányok kicsit több energiát fektetnének bele és elhinnék, hogy ha többet tesznek, bele többet is tudnak, belőle profitálni, akkor bármire képes lehet a csapat.

Ezzel párhuzamosan elkezdődött a Pest megyei ¾ pályás felnőtt bajnokság is ahol szintén hasonló volt a szereposztás sérülés és egyéb elfoglaltságok tarkították az összképet, mivel amikor sikerült a legjobb összeállításban a pályára lépnünk rendre győzelem vagy döntetlen sikeredett. Az 5. helyről várjuk a folytatást 3 pontra a 3. helytől tehát egy jó tavaszt produkálva szintén elérhető a dobogó. Sajnos szintén igaz amennyit bele rakunk annyit is veszünk ki a végén. Kiemelném Mátyás Patríciát, aki rendre ott volt minden edzésen és mérkőzésen és rengeteg gól rúgott, de egyébként minden mérkőzésen voltak jó teljesítmények, de összességében az edzés hiányból fakadóan rendre rossz döntéseket hoztunk ezen kellene változtatni és minden működne és a végén minden fronton előre tudnánk lépni.
Jövőre célunk nem lehet más, mint az edzésre és mérkőzésre járás optimalizálása, hozzáállás pozitív irányba történő megváltozása, létszám bővítése, igazolások. Bajnokságokban pedig a dobogó elérése.
Köszönöm a lányoknak, mert a mérkőzéseken és edzéseken mindent megtettek és láttam rengeteg jó megoldást, ami bizonyíték arra, hogy igen is tudnak focizni, és ha sikerül egy irányba húzni mindenre képesek lehetnek, Én bízok a lányokban és bízok egy jó tavaszi szereplésben együtt, egy csapatként.


 


 

Vélemény, hozzászólás?