NB III. – Szombaton felkészülési mérkőzés a III. kerületi TVE ellen Telkiben


SZURKOLÓI INFORMÁCIÓ!!!

Biztonság technikai szempontok miatt, a házigazda Telki Edzőközpont kérésére szombaton 12.00 órától zárt kapus mérkőzésen rendezik a III. kerületi TVE–Eger SE felkészülési mérkőzést.


NB III-as csapatunk a január 4-én kezdődő egyéni és a január 20-án közösen folytatódó téli felkészülési program újabb állomásához érkezett. Február első napján, szombaton elkezdődik felkészülési felkészülési mérkőzések sora. Az első megmérettetésre Telkiben kerül sor, ahol az edzőtáborban tartózkodó III. kerületi TVE lesz az ellenfelünk.

A III. kerületi TVE a NB III. Nyugati csoportjában a 2. helyen várja a tavaszi folytatást, 4 pontra lemaradva az Érdi VSE mögött a feljutó helytől. Eddigi 10 győzelemmel, 5 döntetlennel és csak két vereséggel 35 pontot szereztek, valamint ők büszkélkedhetnek a csoport legtöbb lőtt góljával (38 gól). Az ellenfelünknél több volt NB I-es játékos nevével is találkozhatunk, valamint vezetőedzőként az a Kemenes Szabolcs irányítja a csapatot, aki a Budapest Honvéd meghatározó játékosa volt.

Csapatunk Sütő Szilárd vezetőedző irányításával a Felsővárosi Sporttelepen készül a tavaszi szezonra. A szombati, első felkészülési mérkőzésen mutatkozhat be újra Egerben új-régi szerzeményünk Gresó Mátyás. A játékosok már nagyon várják a megmérettetést, ahol mindenki igazi mérkőzés körülmények között mutathatja be felkészültségét.


Következő felkészülési mérkőzésünket hazai környezetben játsszuk a Felsővárosi Sporttelepen, 2020. február 5-én, szerdán, 18.30 órakor. Ellenfelünk ezúttal a az ugyancsak az NB III. Keleti csoportjában szereplő DVTK II. csapata.



 

Vélemény, hozzászólás?