NB III. – A szlovák 3. osztályú FTC Fülek csapatát fogadjuk szombaton a Felsővárosi Sporttelepen


Újabb felkészülési mérkőzés következik NB III. csapatunk felkészülési programjában. Ezúttal nemzetközi mérkőzésen fogadjuk a szlovák harmadosztályban szereplő FTC Fülek csapatát a Felsővárosi Sporttelepen, 2020. február 8-án, szombaton, 15.00 órától.


Az ellenfél nem ismeretlen a számunkra, mivel az előző nyáron mi jártunk a Felvidéken, ahol szoros mérkőzésen kaptunk ki, 2-1 re. A Fülekiek jelenleg a szlovák bajnokság C. divíziójának, közép csoportjában szerepelnek, ahol a 7. helyről várják a tavaszi folytatást. Az eddig 7 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség a mérlegük a tabellán.

Csapatunknak ez a harmadik felkészülési mérkőzése. Eddig a III. kerületi TVE (NB III. Nyugati csoport) és DVTK II. (NB III. Keleti csoport) csapataival találkoztunk. Szeretnénk tovább csiszolni a csapat játékát, aminek eredményeképpen a mérkőzések egészén koncentráltan tudunk játszani és megvalósítani az edzéseken begyakoroltakat.



Következő felkészülési mérkőzésünket Mezőkövesden játsszuk, 2020. február 12-án, szerdán, a Borsod megyei I. osztályban szereplő Mezőkövesd-Zsóry FC II. csapata ellen.


 

Vélemény, hozzászólás?