NB III. – Győzelem az felkészülési mérkőzésen az FTC Fülek ellen


Eger SE – FTC Fülek (szlovák) 3-2 (2-2)

Felkészülési mérkőzés

Eger, 2020.02.08.


Eger SE:

Varga H. – Debreczeni D., Kovács D., Gajda M., Nemes M., Vitelky B., Lőrincz P., Vajda Á., Gresó M., Deli M., Csifó I.

Cserék: Nacsa P., Valkay R., Pataki V., Révész A., Antal Zs.

FTC Fülek:

Nico P. – Kuruncli K., Kovanic M., Dejan S., Balázs M., Köböl M., Fajd M., Kökény P., Ibos D., Urbancok E., Alexander K.

Cserék: Malcer P., Kuluvcli A., Charles O.


Gólok: Csifó I. (2), Deli M. ill., Köböl M., Gajda M. (öngól)


A mérkőzés 16. percében megszerezte a füleki csapat a vezetést, amikor egy 18 méterről meglőtt labda megpattant az egyik védőnk lábán, így véthetetlenül vágódott a kapunkba. A 34. percben egy jobb oldali beadást követően Deli M. kapáslövése a kapufát csattant, a kipattanó labdát az érkező Csifó István fejelte a kapuba, ezzel 1-1. A 42. percben egy baloldali szabadrúgást követően Csifó István újabb fejesét követően megfordítottuk az eredményt. Nem sokáig örülhettünk vezetésnek, mert egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően kiegyenlített az ellenfél a 43. percben. Így 2-2 eredménnyel vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

A második félidőben is több helyzetet dolgozott ki a csapatunk, de több, mint egy fél óráig nem sikerült gólt szereznünk, mert, vagy a kapus, vagy egy becsúszó láb, vagy a kapufa segített az Fülekieknek. A 80. percben aztán megtört a jég, amikor egy labdaszerzés után Deli Márió jól eltalált lövése, 18 méterről talált utat a hálóba, amivel kialakult a 3-2-es végeredmény.


– Ismételten az éles mérkőzés terhelés volt a legfontosabb a mai napon. A mérkőzést nem kezdtük jól érezhető volt a játékosokon a fáradtság, így megérdemelten szerezte meg a vezetést az ellenfél. A mérkőzés előrehaladtával feljavult a játékunk és megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Mérkőzés fotók (Eger SE-FTC Fülek)



Vélemény, hozzászólás?