NB III. – Megyei rangadóval kezdjük a tavaszt, az ellenfél az FC Hatvan


Vasárnap megyei rangadóval folytatódik a pontvadászat a bajnokságban. Az első tavaszi mérkőzésünkön az FC Hatvan csapatát fogadjuk Egerben, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, ahol a találkozó 14.30 órakor kezdődik.

Az FC Hatvan csapata jelenleg a 14. helyet foglalja el a tabellán, a megszerzett. Eddig 2 alkalommal – ebből egyszer sajnos ellenünk – sikerült győztesen elhagyni a pályát, 3 döntetlen és 10 vereség mellett. Lőtt gólok tekintetében a második legkevesebbet (16 gól) rúgták, míg a kapott góloknál a harmadik legtöbbet (32 gól) kapták. Ellenfelünk új vezetőedzővel, Gulyás Gáborral vágott neki a tavaszi felkészülésnek. Az átigazolási időszakban három játékossal (Simó Csongor, Lukács Zsombor és Bartók István) erősítettek, míg egy távozójuk (Torda Patrik) volt.

Csapatunk a 11. pozíciót foglalja el az NB III. keleti csoportjában. Az őszi mérkőzések folyamán 5 alkalommal sikerült győzni, 1 döntetlen és 10 vereség mellett. Eddig 18 gólt szereztünk és 31-et kaptunk. Sütő Szilárd vezetőedző keretében is történtek változások a télen, 10 játékosunk távozott és öt új igazolással (Gresó Mátyás, Nemes Milán Imre, Deli Márió János, Csifó István és Olasz Dénes) erősítettünk. A felkészülési időszakban 7 mérkőzést játszottunk, amiből 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel zárult.

Az őszi mérkőzésen az FC Hatvan csapata hazai környezetben, Népkerti Sporttelepen 4-1 arányban győzött ellenünk.


A mérkőzésre kilátogató szurkolónknak szeretnénk két dologgal kedveskedni:

  • Nőnap alkalmából az Eger SE – FC Hatvan mérkőzésre kilátogató hölgyek ingyenesen tekinthetik meg a találkozót az Eger Labdarúgó Sport Kft. ajándékaként!
  • Támogatónk, a STARTER Kft. a mérkőzésen 5 %-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal kedveskedik a szurkolóinknak!

Honlapunkon Sütő Szilárd vezetőedző és csapatunk régi-új játékosa, Gresó Mátyás mondja el, hogy mit vár a megyei rangadón:


– Megyei rangadóval kezdjük a tavaszi szezont, ami mindig különleges érzelmeket tud adni a találkozónak . Sokan azt hiszik, hogy ez a mérkőzés előre lefutott, de én figyelmeztetnék mindenkit, hogy ez nem így van. A Hatvan jobb csapat annál, mint ahogy a tabella mutatja. Az egyik utolsó szalmaszál nekik ez a mérkőzés, hogy reális esélyük maradjon a bennmaradás kiharcolására. Az is tény, hogy ez mind a játékosoknak mind a szakmai stábnak hatalmas teher és ha nem úgy alakul az eredmény, akkor ez komoly zavart és idegességet okozhat az ellenfelünknél a mérkőzés közben. Mi vagyunk a találkozó esélyesei, de ezt csak alázatos fegyelmezett és hatékony játékkal fogjuk tudni bizonyítani. A csapat nagyon motiváltan és felkészülve várja a találkozót.
Célunk, hogy sikeresen tudjuk kezdeni a bajnokság második szakaszát.

– Nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, úgy gondolom elértük a célunkat a felkészülés alatt, személy szerint már nagyon várom, hogy újra bajnokit játszhassak egri mezben. Remélem sikerül győzelemmel kezdeni a tavaszi szezont, bízok a csapatban és az is biztos hogy mindenki beletesz majd mindent a győzelem érdekében !

A mérkőzés játékvezetője: Horváth Máté

Asszisztensek: Deme Rajmund, Volencsik Erik János


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései


Vélemény, hozzászólás?