NB III. – Bravúros győzelem a Füzesgyarmat ellen


Eger SE – Füzesgyarmati SK 1-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 19. forduló

Eger, 2020.03.14.


47. perc: A kispadunk előtti szabadrúgást Valkay Richárd ívelte középre, ami után a védőről visszapattanó labdát Olasz Dénes rúgta védhetetlenül a bal felső sarokba – 1-0


– A múlthéten a Hatvan ellen nem mutattuk a legjobb formánkat,  mert a túlzott akarás görcsösségbe ment át. A mai napon sokkal felszabadultabb játékot mutatott be a csapat és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét sikerült kapott gól nélkül lehozni egy újabb bajnoki találkozót. A csapat nevében szeretném megköszönni a stadionon kívülről minket támogató szurkolok buzdítását!

 

Boros Tibor

szakmai koordinátor

– A vészhelyzet miatt bizonytalan a bajnokság jövője, ezért is kértem a játékosokat arra, hogy úgy álljanak a feladathoz, mintha egy bajnoki döntőt játszanának és tegyenek meg mindent a siker érdekében. Amennyiben nem lesz folytatása a pontvadászatnak, akkor a pillanatnyi állás alapján is lezárhatják azt. Nem foglalható szavakba, hogy mennyire csalódtam a mai teljesítményünk láttán, bár ne lenne igazam, de lehet, hogy az egész évünk munkája veszett kárba ma.

Forrás: www.fuzesgyarmatisk.hu

Fotó: Nagy Marcell


Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-Füzesgyarmati SK)



Lelkes szurkolóink, az ÖREGriek, akik az Eger Televízió élő közvetítését követve szurkolták ki a győzelmet


Köszönjük a Főtér Café mérkőzés utáni pizza felajánlását!


Vélemény, hozzászólás?