Utánpótlás tájékoztató az edzésekkel és mérkőzésekkel kapcsolatban


Kedves szülők, kedves játékosok!
Kedves egri sportolók!

Magyarország kormánya, Eger Város Önkormányzata továbbá a Magyar Labdarúgó Szövetség, egyéb szakági szövetségek, valamint a létrehozott Operatív Törzsek, Akciócsoportok utasításait, ajánlásait figyelembe véve és elfogadva az Eger Labdarúgó Sport Kft vezetése az alábbi intézkedéseket hozta csapataink vonatkozásában!

2020. március 15-től kezdődően klubunk a korosztályos edzéseket ideiglenes jelleggel, határozatlan ideig felfüggeszti. Az MLSZ döntése értelmében az utánpótlás bajnokságok szünetelnek, ezáltal határozatlan ideig bajnoki mérkőzések sem kerülnek megrendezésre! Az edzések felfüggesztése mellett csapataink edzőmérkőzésen sem vehetnek részt!

Minden korosztályos edző részére kötelezően előírásra került, hogy a csapatuk vonatkozásában egyéni edzéstervet készítsen, melyet a játékosok irányába közölni kell, kérlek Titeket azokat lehetőség szerint tartassátok be velük, hogy az edzések újraindulását követően ezzel ne legyen probléma!

A csapatedzések mellett, klubunk az egyéni edzéseket, képzéseket sem hajtja végre, így a klubunk szervezésében egyéni edzésmunka nem lesz tartva!

Az ideiglenes intézkedésre tekintettel tájékoztatlak Titeket, hogy a tagdíj kötelezettség továbbra is fennáll, jelen pillanatban az átmeneti időszakban a klub biztonságos működésében ezzel tudtok segítséget nyújtani! Hosszabb korlátozás esetén, a tagdíjak befizetését felülvizsgáljuk, a befizetett tagdíjakat természetesen jóváírjuk a későbbiekben! Klubunk edzői továbbra is végzik munkájukat irányításunk alatt, ami az egyéni edzések elkészítésében lesz leginkább látható részetekről (lesznek korosztályok, ahol ezek online vagy bejelentkezéses formában fognak megvalósulni), de ezen felül folyamatos továbbképzést és szinten tartást fogunk végezni, hogy az enyhítő intézkedéseket követően azonnal, a lehető legrövidebb időn belül magas színvonalon tudjuk folytatni a munkát!

Jelen pillanatban a felfüggesztés végét meghatározni nem tudjuk, amint változás történik azonnal tájékoztatlak Titeket! Amennyiben érdemi változás nem történik, a következő részletesebb tájékoztatást a szerdai napon fogom felétek nyújtani!

Klubunk továbbra is napi 24 órában ügyeleti rendet tart, ezért kérdés esetén bátran kereshettek engem is!

További kellemes napot kívánok Nektek!

 

Vtányi László

Eger Labdarúgó Sport Kft.

szakmai igazgató

www.egerse.com

vezetes@egerse.hu


 

Vélemény, hozzászólás?