NB III. – Játékosaink egyéni edzésprogram szerint készülnek a folytatásra


A koronavírus járvány miatt NB III-as csapatunk csupán két mérkőzést tudott lejátszani a keleti csoportban. Az első tavaszi fordulóban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, megyei rangadó keretében fogadtuk az FC Hatvan együttesét, ahol gól nélküli döntetlen született.  A következő fordulóban szintén hazai pályán, de a rendkívüli helyzetre való tekintettel, már zártkapus meccsen játszottunk a listavezető ellen. A mérkőzésen a forduló meglepetését szállítva legyőztük a Füzesgyarmati SK csapatát, az újonnan igazolt Olasz Dénes góljával 1-0-ra. Ezzel a győzelemmel mi előre léptünk a tabella 10. helyére, míg ellenfelünk elvesztette a vezető pozícióját.

A 19. fordulót követően az MLSZ 2020. március 16-hatállyal felfüggesztette a szervezett versenyprogramjait, így csapatunk is kénytelen volt elkezdeni a kényszerpihenőjét. Innentől kezdve játékosaink is otthonukban folytatják az munkát Sütő Szilárd vezetőedző által összeállított egyéni edzésprogram szerint, készülve a bajnokság folytatására.

 

Természetesen nem állt meg az élet, a fiúknak edzéseken kívül továbbra is helyt kell állniuk a munkában, iskolában (akár a vizsgákra, az érettségire készülve). Az egriek szabadidejükben önkéntes munkát is végeznek a városi kézfertőtlenítő és tájékoztatási pontokon az Eger SE edzőivel együtt.

Reméljük minél hamarabb sikerül megállítani a vírus terjedését és így újra együtt folytatódhat a felkészülés, újra birtokba vehetjük a Szentmarjay Tibor Városi Stadiont, újra szurkolók előtt játszhatjuk a mérkőzéseinket.

Addig azt kérjük, hogy mindenki maradjon otthon, hogy minél előbb újra együtt lehessünk. 


MARADJ OTTHON!


 

Vélemény, hozzászólás?