Utánpótlás kapusainknál sem állt meg az élet

 


Utánpótlás kapusainknál sem állt meg az élet a rendkívüli helyzet miatt. Számukra külön kihívást jelent a speciális kapus edzések otthoni megvalósítása. Ebben a csapatedzőn kívül, az Eger SE kapusedzője Bukta Krisztián van a segítségükre, aki honlapunkon számol be három tanítványával az eddigi tapasztalatokról.


– A kialakult helyzetben a kollégákkal együtt próbálunk változatos edzéseket összeállítani a fiataloknak,akiknél úgy veszem észre, hogy a kezdeti nehézségek ellenére töretlen a
lelkesedés és folyamatos egyeztetés mellett igyekeznek elvégezni a kiadott feladatokat.
Természetesen nagyon várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk.

Molnár Balázs

– Nagyon nehéz elviselnem ezt a helyzetet, de törekszem arra,  hogy edzésben maradjak, és az iskolai feladatokat is megoldjam. Délelőtt 8-tól 12-ig megnézem mi a feladat aznapra, meg is tanulom. Ebéd után ha megtanultam mindent,
és jól, akkor szoktam kimenni az udvarra. Edzek, erősítek. Ha Gábor is kijön akkor szoktunk együtt focizni. Délután még segítek anyáéknak és játszok a tesóimmal. Illetve ilyenkor szoktam beszélni az osztálytársakkal, vagy a focis társakkal videócheten.
Nagyon hiányzik a csapat és az edzések. Remélem hamarosan találkozunk. Vigyázzon mindenki magára!

Kovács Mátyás

– Az itthoni edzéseket rendszeresen elvégzem de nagyon hiányoznak a többiek. Sokkal jobb ha az edző tartja az edzést.

Nagy Dina

– A mindennapok elég változatosan telnek, hiszen délelőtt az iskolai feladatokat kell elvégezni és ha az kész, miénk a nap. Délután általában a ház körüli munkákban szoktunk segíteni és szinte minden nap focizok is a testvéremmel. A kapus edzőm által megadott gyakorlatokat szoktam csinálni. Ezek a feladatok minden téren fejlesztenek és segítenek formában maradni. Természetesen hiányoznak a kapustársaim jelenléte, mert velük igazán jó hangulatban teltek mindig az edzések. A kapus edzések hiányoznak leginkább.


MARADJ OTTHON!


 

Vélemény, hozzászólás?