NB III. – Gyöngyösre látogatunk az első felkészülési mérkőzésünkön

Fotó: Lénárt Márton


Csapatunk a 2020-2021-as szezonra a hónap elején kezdte el a felkészülés. Csütörtökön, 18.00 órától kerül sor az első edzőmérkőzésre, ahol a Gyöngyösi AK vendégei leszünk a Kömlei Károly Sporttelepen. A mérkőzés érdekessége, hogy tavasszal a koronavírus járvány miatt, a két csapat mérkőzése előtt szakította félbe a bajnokságot az MLSZ.

A Gyöngyösi AK a bajnokságban a 11. helyen végzett, 5 győzelemmel, 5 döntetlennel és 8 vereséggel, 20 pontot szereztek. A csapat edzője Simon Antal, aki az egriek számára is egy jól csengő név, mivel legutóbb Ő vezette a legmagasabb osztályba az egri csapatot.

Az Eger SE egy pozícióval előzte meg a jelenlegi ellenfelünket, 6 győzelemmel, 2 döntetlennel és 10 vereséggel szintén 20 pontot szerezve. Csapatunk Sütő Szilárd vezetőedző irányításával készül az első megmérettetésre, ahol bemutatkozhat néhány kiszemelt játékos is.


Következő felkészülési mérkőzésünket hazai környezetben játsszuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, 2020. július 8-án, szerdán, 18.00 órakor, ahol a Tiszafüredi VSE csapatát fogadjuk. Ellenfelünk az előző szezonban megnyerte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. o. labdarúgó bajnokságot, így ősztől szintén az NB III-ban folytatják.



Vélemény, hozzászólás?