NB III. – Szerdán felkészülési mérkőzésen fogadjuk a Tiszafüredi VSE csapatát


2020. július 8-án, szerdán, 18.00 órától, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadjuk a Tiszafüredi VSE csapatát.

Ellenfelünk az előző, csonka szezonban megnyerte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei  I. o. bajnokságot. A lejátszott mérkőzéseken 15 győzelem. 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegük, amivel 46 pontot szereztek. Hozzátartozik a csapat szerepléséhez, hogy ők szerezték a legtöbb gólt (79), ill. ők kapták a legkevesebbet (12) is. Ezzel a teljesítményével megérdemeltem vívták ki az NB III-ba jutást, így a 2020-2021-es szezonban akár egy csoportban is szerepelhetünk velük. A tiszafüredi csapatnak is ez lesz a második felkészülési mérkőzése, szombaton hazai környezetben fogadták a Jászberényi FC csapatát, ahol 4-3 arányban győztek a megyei rivális ellen.

Csapatunk is az előző héten játszotta az első edzőmérkőzését, mi idegenben a Gyöngyösi AK vendégei voltunk. A mérkőzés 1-1 es félidő után, 2-2-es végeredménnyel zárult, Geresó Mátyás és az új igazolásunk, Pál Szabolcs góljával.


Következő felkészülési mérkőzésünkre sem kell sokat várni a szurkolóinknak. 2020. július 11-én, szombaton 11.00 órától, szintén a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadjuk az előző szezonban az NB II. 11. helyén végzett Budaörs SC csapatát fogadjuk.




Vélemény, hozzászólás?