NB III. – A Termálfürdő Tiszaújváros vendégei leszünk a hétvégén

 


A bajnokság 4. fordulójában a Termálfürdő Tiszaújváros lesz az ellenfelünk az első idegenbeli mérkőzésünkön. A mérkőzés 2020. augusztus 16-án vasárnap, 17.30 órakor kezdődik a Tiszaújvárosi Sportcentrumban.


A Termálfürdő Tiszaújváros csapata három forduló utána az 5. helyt foglalja el a tabellán. Ez eddigi mérkőzéseken még nem szenvedtek vereséget, kétszer nyertek (DVTK II, DVSC II.) és egyszer döntetlent értek el (Jászberényi FC). Érdekesség, hogy ellenfél csapatában három volt egri játékossal is találkozhatunk (Lőrincz Patrik Márton, Vitelki Balázs, Benke Norbert Sándor).

Csapatunk az előző hétvégén elvesztette a veretlenségét hazai pályán a BVSC-Zugló csapata ellen. Így jelenleg a 7. helyet foglaljuk el a tabellán, két győzelemmel (Mezőkövesd Zsóry FC II., DVSC II.) és egy vereséggel (BVSC-Zugló). A játékosok célja az első idegenbeli mérkőzésen, hogy a múlt hétvégi fiaskót sikerüljön kijavítani és minél előkelőbb helyre kerüljünk újra a tabellán.

Az előző szezonban csak egy alkalommal, Tiszaújvárosban találkozott a két csapat, ahol 1-0-ra győztünk, annak a Benke Norbert Sándornak a góljával, aki most az ellenfelünk csapatában szerepel.


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedző és Vaskó Tamás, csapatunk belső védőjét kérdeztük honlapunkon:

– A Tiszaújváros elleni idegenbeli mérkőzéssel zárul az erőltetett hetünk. A szerdai mérkőzésen mutatott játékunkra a vereség ellenére lehet építeni és fontos, hogy a pozitív dogokat vigyük majd át vasárnapra. Egy extrán motivált Tiszaújvárosra számítunk, akik nagyon jól kezdték a bajnokságot. Mind a két csapat a heti 3. mérkőzésére készül, ezeken a meccseken az akarati tényezők kiemelt szerepet töltenek be. A csapat két mérkőzés után is jó állapotban van, nem sérült meg játékosunk és az eddigi hiányzókon kívül mindenkire számíthatunk vasárnap.

 

– A Tiszaújváros elleni meccs nagyon nehéz lesz, idegenben játszunk, sorozatban a harmadik meccsünk lesz, jó csapat ellen fogunk játszani, a koncentráció és a mentalitás nagyon sokat fog számítani vasárnap. Saját magunkra kell koncentrálni és csapatként funkcionálni, akkor jó mérkőzésre számíthatunk és elérhetjük a céljainkat egyénileg és csapatként is.

A mérkőzés játékvezetője: Muhari Gergő

Asszisztensek: Gordos Árpád Mihály, Zsákai Milán


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


 



 

Vélemény, hozzászólás?