U17 – Fölényes győzelem a Gesztelyi FCE vendégeként


Gesztelyi FCE – Eger SE 2-12 (0-6)

U17  III. o. – 1. forduló

Gesztely, 2020.08.29.


– Gesztelyen a Reál Madridnál is dolgozó Tóth Zele Józsefről elnevezett pályán játszottuk az első bajnoki mérkőzésünket, hatalmas hőségben, csere nélkül, mert többen más egyéni dolgok (üdülés,gólyatábor) miatt nem jöttek a meccsre.
Gratulálok a csapatnak mert lelkes, sok ügyes jól cselező játékosokból álló ellenfelet győztek le szép gólokkal.

A vezetőedzőn kívül a játékosokat is megkérdeztük a mérkőzésről és a felkészülésről:

Rácz Dominik

– A felkészülés nagyon jó hangulatban telt. A 2005-ös játékosok rövid idő alatt, jól beilleszkedtek a csapatba.

Az első mérkőzésen nagy reményekkel látogattunk a Gesztely csapatához. Bár nehéz mérkőzésnek néztünk elébe cserék nélkül, fölényes győzelmet arattunk. Jól hoztuk ki a labdát és szép támadásokat vezettünk. Ennek ellenére nagyon sok helyzet kimaradt és néha veszélyes hibákba estünk de azon leszünk hogy ezeket kiküszöböljük a következő fordulóra.

 

Bozó Kornél
 – A felkészüléssel elégedett vagyok többnyire, kemény és hosszú felkészülésen vagyunk túl, de sajnos az edzőmérkőzéseken hiányosan álltunk fel egy-két kulcsjátékos mindig hiányzott, ami miatt kicsit bosszús vagyok, de ennek ellenére úgy gondolom sikeres volt a felkészülésünk. Az első bajnokit a győzelem ellenére nem tartom egy jó mérkőzésnek, igaz fölényesen nyertünk, de nagy hibákat vétettünk amit egy erősebb csapat könyörtelenül kihasznál. Mérges vagyok, hogy csere nélkül kellett felállnunk, mert elvileg 20 fős keretünk van, de mégis tartalékosan kellett kiállnunk már az első bajnokin. Sokan nem a saját posztjukon játszottak erre fogható sok nagyobb hiba amit próbálunk orvosolni. A saját játékommal sem vagyok elégedett, mert a hiányos keret miatt elég feldúlt voltam a meccsen is és látszott is rajtam, mert idegesen játszottam, de a legfontosabb, hogy az első fordulót sikerrel vettük. Szerintem ha folytatjuk ezt a munkát akkor egy sikeres szezonunk lesz.

 

Terjék Dénes
– Szerintem a nyári felkészülés kifejezetten jól sikerült hiszen a fiatalabb játékosok mostanra már egész jól felvették az idősebb korosztály ritmusát. Örülök hogy a felkészülés alatt szinte mindenki járt az edzésekre. A felkészülés alatt volt egy edzőmeccsünk Besenyőteleken és egy Egerszalókon. Sajnos mind a kétszer vereséget szenvedtünk. Illetve játszottunk többször az U19-es korosztály ellen is. Ezekből a meccsekből nagyon sokat tanultunk főleg a fiatalabb játékosaink. A bajnoki meccsről annyit, hogy örülök hogy védekező középpályást játszhattam és úgy gondolom hogy Rácz Dominikkal jól szerveztük a játékunkat, viszont mind a ketten sok helyzetet kihagytunk. Örülök hogy ilyen nagy arányban nyertünk viszont a védekezésre még jobban oda kell figyelnünk.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Gesztelyi FCE-Eger SE)



Vélemény, hozzászólás?