Megyei I. o. – Újra idegenben, ellenfél az éllovas Besenyőtelek SC


A szombati mérkőzésen a bajnokságot jelenleg vezető Besenyőtelek SC vendégei leszünk, így elmondhatjuk, hogy a Dávid és a Góliát csatájára számíthatnak a kilátogató nézők.


Besenyőtelek SC kiválóan kezdte a bajnokságot, eddig egy győzelem (Füzesabonyi SC) és egy döntetlen (Energia SC Gyöngyös) a mérlegük és ők jegyzik a legtöbb lőtt gólt is. Jelenlegi teljesítményükkel a tabella élén várják a mérkőzést.

Csapatunk az előző héten Bélapátfalván sajnos beleszaladt egy több gólos vereségbe és így visszacsúszott az eddig megszerzett egy pontjával a tabella utolsó helyére. Így nem lehet más a cél, mint meglepetést okozni és pontot, vagy pontokat szerezni.

Az előző szezonban csak ősszel, Besenyőtelken találkozott a két együttes, ahol 1-1-es döntetlen született


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– A nyár végén sétálgattunk, nézelődtünk majd egy szép területen elnyaltunk öt gombóc fagyit… Most étterembe megyünk és szombat estére kiderül, hogy főételt fogyasztunk, vagy ismét desszertek leszünk. Csapatunk rengeteg sérülttel és hiányzó láncszemekkel rendelkezik, így a maroknyi brigádunknak erősen kell jelezni, ha azt szeretnénk, hogy három pontot szolgáljanak fel részünkre.

A mérkőzés játékvezetője: Dajkó Tamás

Asszisztensek: Nagy Ferenc, Németh Gábor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?