NB III. – A szombati fordulóban a Kisvárda Master Good II. vendégei leszünk


A szombati fordulóban, az NB III. Keleti csoportját vezető csapatunk a Kisvárda Master Good II. vendége lesz.


A Kisvárda Master Good II. csapata az eddigi fordulókon kétszer győztek, kétszer döntetlent játszottak és három alkalommal vereséget szenvedtek. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a 12. helyen vannak a tabellán.

 Csapatunk a múlt hétvégi magabiztos győzelmével fellépett a tabella első helyére. Továbbra is az Eger SE csapata büszkélkedhet a legkevesebb kapott góllal (2), lőtt gólokban (18) pedig a második legtöbb találattal jeleskedhetünk. Az együttes számára egyértelmű a cél, folytatni kell az eddigi kiváló szereplést és továbbra is az első helyen maradni a tabellán.

Az előző szezonban nem találkozott a két csapat, mivel a kisvárdai csapat, mint NB I-es csapat második csapataként szerzett jogot az NB III-as szereplésre-


Honlapunkon Sütő Szilárd vezetőedzőt és a Vajda Ákost – aki az előző mérkőzésen a Putnok FC ellen két gólt szerzett – kérdeztük a mérkőzésről.

– A Kisvárda II. egy szervezett csapat, akik próbálnak kombinatív modern játékot bemutatni. Mind védekezésben, mind támadásban látható mit szeretnének játszani. Ezek mellett megvan bennük a kellő agresszivitás is. Az eddigi mérkőzések alapján a legtudatosabb tartalék csapat ebben a csoportban. Támadásban a ránk jellemző agresszív támadó játék vezethet sikerre, azonban védekezésben meg az eddigi mérkőzésekhez képest is fegyelmezettebb játékra lesz szükségünk. A két csapat játékstílusa miatt egy nagyon jó mérkőzés várható, ahol a rutinos játékosaink döntő szerepet tölthetnek be.

 

– Szombaton Kisvárdára látogatunk, ami nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, ahogy egyik bajnoki sem az. Fiatal, lendületes csapatuk van, viszont nem szabad lebecsülni őket! A héten is becsületesen megcsináljuk edzésen a dolgunkat, jó hangulatba telnek a tréningek. Szombatra pedig készen fogunk arra állni, hogy elhozzuk Kisvárdáról a három pontot!

A mérkőzés játékvezetője: Erdélyi Bence

Asszisztensek: Kovács Gábor, Török Katalin


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?