NB III. – Vasárnap a Ceglédi VSE vendégei leszünk


Vasárnap csapatunk újra idegenben játszik. Ezúttal a Ceglédi VSE vendégei leszünk a Zsengellér Gyula Sporttelepen a 16.30 órakor kezdődő mérkőzésen.


A Ceglédi VSE jelenleg a középmezőnyben, a tabella 9. helyét foglalja el. Eddig 4 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 5 vereség mellett, viszont döntetlent még nem játszottak. Hazai pályán kétszer győztek (FC Hatvan, Gyöngyösi AK-Mátra-Beton) és három alkalommal vesztesen (DVTK II., Termálfürdő FC Tiszaújváros, Kisvárda Master Good II.) hagyták el a pályát. Az előző fordulóban a Kisvárda II. csapatától kaptak ki hazai pályán 3-2-re.

 Csapatunknak a hétközi forduló nem az elképzelések szerint alakult, mivel nem sikerült legyőznünk hazai pályán a Tállya KSE együttesét, és csak egy pontot tudtunk itthon tartani. Ezzel ugyan a  pozíciónkat megtartottuk a tabellán, de két pontos hátrányba kerültünk a rivális Jászberényi FC-vel szemben. A bajnokság során eddig három alkalommal játszottunk idegenben, ezeken a mérkőzéseken két alkalommal (Termálfürdő FC Tiszaújváros, Sajóbábonyi VSE) nyertünk és egyszer (Kisvárda Master Good II.) játszottunk döntetlent. Csapatunk a szezon eddig lejátszott 9. fordulójában ugyanannyi pontot szerzett (20 pont), mint az előző bajnokság során 19. forduló alatt. Az egyértelmű cél a mérkőzésen a három pont megszerzése, ami mindenképpen szükséges a második hely megtartásához, illetve az előrelépéshez.

Az előző szezonban az ősz folyamán két alkalommal is találkoztak a csapatok. A nyitófordulóban, Cegléden 3-0-ra, míg az előrehozott tavaszi fordulóban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 2-1-re nyert a Ceglédi VSE.


Honlapunkon ezúttal is Sütő Szilárd vezetőedzőt, valamint csapatunk játékosát, Nemes Milánt kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzéstől.

– A Cegléd eredményiből nem szabad kiindulni mert az nem mutatja meg valós erejüket. A bajnokság egyik legjobb keretével rendelkező csapatához utazunk. Mind két csapat javítani szeretne az elmúlt forduló után, ezért egy nyílt, jó mérkőzésre van kilátás.

 

– A szerdai Tállya elleni meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, így mindenképpen javítani szeretnénk. Nehéz meccsre számítok mivel a Cegléd egy masszív csapat, jó játékosokkal, de nekünk csak saját magunkkal kell foglalkozni és elhozni a 3 pontot!

A mérkőzés játékvezetője: Farkas Tibor

Asszisztensek: Zsákai Milán, Pogonyi Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?