NB III. – MOL Magyar Kupa mérkőzés a Sajóbábony VSE vendégeként


A hétvégén szünetel az NB III-as bajnokság, mivel most kerül megrendezése a MOL Magyar Kupa 6. fordulója, ahol a tét a együttesek számára a legjobb 64 csapat közé jutás. Csapatunk nem ismeretlen ellenfelet kapott, mivel szintén az NB III. Keleti csoportjában szereplő Sajóbábony VSE vendégei leszünk. A mérkőzés Sajóbábonyban kerül megrendezésre, 2020. szeptember 19-én, szombaton, 14.00 órától a Borostyán Mihály Sportközpontban.


A Sajóbábony VSE jelenleg az NB III. Keleti csoportjának 19. helyén állnak, 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 8 vereséggel. Az utolsó három fordulóban nem sikerült a pontszerzés Végh Ferenc vezetőedző csapatának.

 Csapatunk továbbra is az előkelő harmadik helyet foglalja el a tabellán. Sütő Szilárd vezetőedző irányítás alatt az őszi szezonban már 21 pontot szerzett együttesünk, 6 győzelem és 3 döntetlen mellett csupán egy alkalommal kellett veszteség elhagyniuk a pályát. A bajnokság utolsó három fordulójában döntetlen eredmény született.

A két csapat az őszi szezonban már találkozott egymással Sajóbábonyban, ahol egy gólos vendégsiker született.


A MOL Magyar Kupa mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt, valamint játékosunkat Olasz Dénest kérdeztük honlapunkon:

– Fontos számunkra a Magyar Kupa mérkőzés célunk, hogy a következő körbe jussunk. Mivel a bajnokság szünetel a kupa forduló miatt, így a bajnoki ritmusban maradás szempontjából is fontos a találkozó. Ellenfelünk próbál bizonyos meccsekre jobban fókuszálni láttuk a Tiszakécske meccset beáldozták, hogy utána frissebben tudjanak felállni a Balassagyarmat ellen. Úgy érzem most ez egy presztízs mérkőzés lesz nekik is, ahol a legutóbbi találkozónkhoz hasonlóan megalkuvást nem tűrő önfeláldozó játékot fognak bemutatni.

Bajnoki ritmusban készültünk a találkozóra, a játéktér állapota miatt bizonyos változtatások szükségesek a játékunkban. Tanultunk a legutóbbi mérkőzésünkből, és a továbbjutás reményében utazunk Sajóbábonyba.

 

– Ugyan úgy készülünk mint egy bajnoki meccsre, mindenképp a továbbjutás a cél szombaton, mert minél messzebbre szeretnénk jutni a kupában is!

A mérkőzés játékvezetője: Tóth Tamás

Asszisztensek: Molnár László Máté, Vilmányi Simon




 

Vélemény, hozzászólás?