Megyei I. o. – Az Egerszalók SE csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen


szombati mérkőzésen 16.00 órától az Egerszalók SE csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen.


Az Egerszalók SE az 5. forduló után a tabella 12. helyén található. Eddig 1 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a mérlegük. Az előző fordulóban hazai pályán szenvedtek vereséget a Füzesabony SC ellen 4-2 arányban.

Csapatunk a 10. helyen van a tabellán az eddig elért egy győzelem, két döntetlen és két vereségnek köszönhetően. A múlt héten a Felsőtárkány SC vendégeként szereztünk értékes egy pontot.

Az előző szezonban csak ősszel volt mérkőzés Egerben, ahol a vendégcsapat 3-0-ra győzött.


A mérkőzésről Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– Nagyon nehéz mérkőzés előtt áll. Ellenfelünk remek játékosokból áll. Az egy négyzetméterre jutó NB-s játékosok száma igencsak magas. Öröm lesz újra Egerben köszönteni azokat a játékosokat, akik nem is oly régen sokat tettek a klubért és ez akkor is igaz, ha most ellenfélként térnek haza. Igyekszünk megnehezíteni a vendégek dolgát. Bízom benne, hogy ebből még egy jó meccs is kisülhet!

A mérkőzés játékvezetője: Dajkó Tamás

Asszisztensek: Hovanecz Máté László, Németh Gábor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



 „Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!” – A Szív Napja

Az UEFA minden év szeptember 29-én, „A Szív Napja” alakalmából az egészségmegőrzés-, és a hirtelen szívhalál megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet. Az európai szövetség kezdeményezéséhez az MLSZ és klubunk idén is csatlakozott. Fontos számunkra, hogy a futballcsalád valamennyi tagja tisztában legyen az egészséges, mozgásgazdag életmód jelentőségével mellyel, jó eséllyel megelőzhető a szív- és érrendszeri, valamint a keringési betegségek kialakulása. A szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel pedig életet menthet. Most a világjárvány idején fokozottan vigyázzunk egymásra, hogy élvezhessük a focit! Mi is sokat tehetünk annak érdekében, hogy a focimeccsen biztonságosan szurkolhassunk. A stadionban családunkkal, vagy hozzátartozóinkkal csoportosuljunk, idegenektől tartsunk távolságot! A bejáratoknál és azokon a helyeken, ahol közel kerülünk ismeretlenekhez, minden esetben viseljünk maszkot! Bátran használjuk a stadionban kihelyezett kézfertőtlenítőket! Zárt helységekben csak annyi időt töltsünk, amennyit feltétlenül szükséges, beszélgetésre, evés-ivásra a nyitott lelátót használjuk!


Tisztelt Szurkolók!

A koronavírus járvány megelőzése érdekében, kérjük, hogy lehetőség szerint mérkőzésen viseljenek maszkot !



 

Vélemény, hozzászólás?