NB III. – Megyei rangadóval folytatódik a bajnokság


Vasárnap folytatódik a bajnokság az előző heti MOL Magyar Kupa mérkőzést követően. A 16.00 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen megyei rangadón fogadjuk az FC Hatvan csapatát.


Az FC Hatvan a tabella utolsó harmadában, a 16. helyt foglalja el a tabellán. Az eddigi mérkőzéseken 3 győzelem és 2 döntetlen mellet 5 alkalommal vesztesen hagyták el a pályát. A legutóbbi bajnoki fordulóban hazai pályán sikerült győzniük a Tállya KSE ellen 1-0-ra. A MOL Magyar Kupában nem sikerült a továbbjutás a Paksi FC ellen, mivel az NB I-es csapat 3-1 arányban nyert a vendéglátók ellen.

 Csapatunknak továbbra is őrzi a harmadik helyét a tabellán az eddig megszerzett 21 pontjával. Az előző fordulóban döntetlent játszottunk a Ceglédi VSE vendégeként, amivel háromra növeltük a döntetleneink számát, hat győzelem és egy vereség mellett. A MOL Magyar Kupában Sajóbábonyban hosszabbításban sikerült kiharcolni a legjobb 64 csapat közé jutást, így várhatjuk a sorsolást. A megyei rangadón cél a három pont megszerzése, amivel tovább növelhetjük az előnyünket és megerősíthetjük a helyünket az élbolyban.

Az előző szezonban mindkét mérkőzését le tudta játszani a két csapat. Ősszel Hatvanban a hazaiak nyertek 4-1 arányban, míg a tavaszi visszavágón Egerben 0-0 lett az eredmény.


A megyei rangadóról Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk játékosét, Antal Zsoltot kérdeztük honlapunkon.

– Megyei rangadóval folytatjuk a bajnokságot. A Hatvan elleni mérkőzés többet jelent a szurkolóknak, mint egy egyszerű bajnoki mérkőzés. Az utóbbi találkozókon a támadó játékunk nem minden esetben volt eléggé hatékony, így ebben javulásra van szükségünk hangsúlyt is fektettünk rá az edzéseken. A múlt heti 120 perces kupa találkozó még erősebbé tette a csapatot hazai pályán a 3 pont megszerzése a célunk.

 

– Heves megyei rangadó lesz a hétvégén, Hatvant fogadjuk haza pályán. Küzdelmes mérkőzésre számítok, de csak a 3 pont elfogadható számunkra!

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Skover Péter, Dobos Dávid


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



 „Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!” – A Szív Napja

Az UEFA minden év szeptember 29-én, „A Szív Napja” alakalmából az egészségmegőrzés-, és a hirtelen szívhalál megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet. Az európai szövetség kezdeményezéséhez az MLSZ és klubunk idén is csatlakozott. Fontos számunkra, hogy a futballcsalád valamennyi tagja tisztában legyen az egészséges, mozgásgazdag életmód jelentőségével mellyel, jó eséllyel megelőzhető a szív- és érrendszeri, valamint a keringési betegségek kialakulása. A szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel pedig életet menthet. Most a világjárvány idején fokozottan vigyázzunk egymásra, hogy élvezhessük a focit! Mi is sokat tehetünk annak érdekében, hogy a focimeccsen biztonságosan szurkolhassunk. A stadionban családunkkal, vagy hozzátartozóinkkal csoportosuljunk, idegenektől tartsunk távolságot! A bejáratoknál és azokon a helyeken, ahol közel kerülünk ismeretlenekhez, minden esetben viseljünk maszkot! Bátran használjuk a stadionban kihelyezett kézfertőtlenítőket! Zárt helységekben csak annyi időt töltsünk, amennyit feltétlenül szükséges, beszélgetésre, evés-ivásra a nyitott lelátót használjuk!


Tisztelt Szurkolók!

A koronavírus járvány megelőzése érdekében, kérjük, hogy lehetőség szerint a mérkőzésen viseljenek maszkot és használják a pénztáraknál elhelyezett kézfertőtlenítőt.



 

Vélemény, hozzászólás?