U9-U10 – Pénteken a Titánium Ligában szerepeltek csapataink


A 3. fordulóval folytatódtak a Titánium Liga küzdelmei az U9-U10 csapatunk számára a Felsővárosi Sporttelepen. A mérkőzésekről Bánka Balázs vezetőedző számol be honlapunkon:


– Pénteken került megrendezésre a Titánium Liga 3. fordulója! Mind a két csapatom Kecskemét valamint Szolnok csapataival játszott! A kisebbek, az U9-ek kezdtek! Sajnos az első meccs nem sikerült jól, amiatt rettentően csalódott vagyok! És nem is a vereség ténye fáj, hanem, ahogy történt! A kecskemétiek ellen, hihetetlen nagy egyéni hibákból kaptuk a gólokat! Leblokkolt az egész csapat! Az ellenfél jobban akart, valamint elöl helyzetek sokaságát hagytuk ki! Nem is lehetett más a vége, csak vereség! A második mérkőzésre kicsit jobban összekaptuk magunkat, bár ott is sokat hibáztunk, kevésbé büntettek meg! De legalább a győzelemnek tudtunk örülni! Nagyon érződik a társaságon, hogy meccshiányunk van!

A nagyobbak, az U10-esek nagyon kellemes meglepetést okoztak! Pedig nem is a legjobb előjelekkel készültünk, betegségek, egyéb elfoglaltságok miatt sok volt a hiányzó! Viszont hatalmasat küzdöttek a fiúk! Ha kellett, csúsztak-másztak, kisegítették egymást, ha kellett bátran mertek játszani! Az első meccsükön egy fizikálisan is erős, és jó Kecskemét ellen, hátrányból tudtunk fordítani! A Szolnok ellen pedig, pillanatnyi esélyt sem adva az ellenfélnek, magabiztosan nyertünk! Mindenki jó, sőt extra teljesítményt nyújtott, jó volt ezt látni!

Eredmények:
U9:
Eger – Kecskemét 1-8
Eger – Szolnok 11-3
U10:
Eger – Kecskemét 2-1
Eger – Szolnok 5-2


Vélemény, hozzászólás?