NB III. – MOL Magyar Kupa mérkőzésen az NB II-es Vasas FC-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

Forrás: Vasas FC


Szerdán folytatódnak a MOL Magyar Kupa küzdelmei, ahol immár a tét a legjobb 32 csapat közé jutás. Az ellenfelünk a nagy múltú Vasas FC csapata. A mérkőzés 12.30 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A Vasas FC jelenleg a nemzeti bajnokság második vonalában szerepel, ahol az egyik legjobb játékos keretet tudhatja magáénak. Az eddigi 5 győzelem mellett, 5 döntetlen és 3 vereség a mérlegük, ami jelenleg a 9. helyre elég a tabellán. A csapat már túl van egy edzőváltáson az ősszel, szezont Bene Ferenc irányításával kezdték, akit a 8. fordulóban Schindler Szabolcs vezetőedző váltott. Az előz hétvégén a bajnokságban az FC Ajka vendégei voltak, ahonnan Radó András két, büntetőkből szerzett góljával hozták el a három pontot. A MOL Magyar Kupa küzdelmeiben a legjobb 64 csapat közé kerülésért a 6. fordulóban magabiztosan nyertek az NB III. Keleti csoportjában szereplő Sényő-Carnifex FC otthonában 5-1-re.

Csapatunk két elmaradt bajnoki mérkőzés után folytatta a bajnokságot. A megyei rangadón a Gyöngyösi AK Mátra-Beton csapatát fogadtuk, ahol a 28. perctől emberhátrányban játszva 3-3-as döntetlent játszottunk. Ezzel az eredménnyel visszacsúsztunk az 5. helyre a táblázaton. A legjobb 64 csapat közé kerülésért szoros mérkőzésen, a hosszabbításban sikerült a továbbjutás a Sajóbábony VSE ellen, Gresó Mátyás 96. percben szerzett góljával. Együttesünk számára egyértelmű cél, hogy a tavalyi MOL Fehérvár FC elleni Magyar Kupa mérkőzéshez hasonlóan közönségcsalogató játékkal érjünk el minél jobb eredményt a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

A várható összeállításokban találkozhatunk érdekességekkel. Csapatunk belső védője Vaskó Tamás nem régen még a Vasas FC játékosa, csapatkapitánya volt. De az ellenfélnél is találkozhatunk ilyennel, hiszen Schindler Szabolcs vezetőedző az 1994-1995 idényben az FC Eger csapatában játszott, valamint Egerből indult labdarúgóval Balajti Ádám személyében.

A csapat és a stáb a hétfői napon vett részt az ilyenkor kötelező PCR teszten, melyen mindenkinek negatív lett az eredménye.


A Vasas FC elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt, valamint csapatkapitányunkat Debreczeni Dávidot kérdeztük honlapunkon:

– Tavaly a Videotont idén a Vasast sikerült Egerbe hozni a kupa küzdelmek során. Kiváló csapat ellen lépünk pályára, akik minőségi, első osztályú kerettel rendelkeznek. A kényszer pihenő  után három meccses heti programba léptünk bele. A hétvégi mérkőzés terhelésére másként reagáltak a játékosok, ezért fontos, a megfelelő rotáció. Mindent el fogunk követni, hogy méltó ellenfelei legyünk a Vasasnak.

 

– Nagyon várjuk a szerdai kupa meccset. Szeretnénk megnehezíteni a Vasas dolgát és egy jó eredményt elérni! Tavaly a Vidi ellen megmutattuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt egy nagyobb csapat ellen is! Abból a meccsből sokat tanultunk és azóta erősödött a keretünk is, tudjuk hogy nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei, de egy meccsen bármi megtörténhet!

A mérkőzés játékvezetője: Rúsz Márton

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Kövér Tamás



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Pénztárnyitás: 11.30 óra

Jegyárak:

Hazai szektor:

Felnőtt – 500 Ft/fő, Diák, nyugdíjas – 300 Ft/fő, 18 év alatt ingyenes

mérkőzésre nem érvényesek az Eger Labdarúgó Sport Kft. által az  NB III-as mérkőzésre kiadott szezonbérletek, valamint hozzátartozói bérletek!

Vendég szektor:

Egységesen 500 Ft/fő, melyhez szurkolói kártya nem szükséges

A nézőtérre nem lehet bevinni palackozott üdítőt, sört, ásványvizet, stb. A hazai és a vendég szektorban is lehetőség lesz büfé szolgáltatást igénybe venni.

Kérjük a szurkolókat, hogy a zökkenőmentes bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a mérkőzésre!


SZURKOLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a A Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete értelemében a mai naptól (2020. október 23.) a sportrendezvényeken mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

E rendelkezés alól kivételt képeznek a hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek, illetve a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői. 

A rendelet értelmében aki sportrendezvényen nem visel maszkot azt a szervező köteles kizárni a sporteseményről!

Kérjük minden szurkolónkat, hogy ezek ismeretében látogassa a mérkőzéseinket, ezzel járuljunk hozzá a saját és szurkolótársaink egészségének védelméhez!



 

Vélemény, hozzászólás?