U10 – Jászberényben folytatódott a kiemelt Bozsik Program


U10-es csapatunk számára Jászberényben folytatódott a kiemelt Bozsik Program, melyről Bánka Balázs vezetőedző számol be honlapunkon:


– Szombaton folytatódott a kiemelt Bozsik sorozat U10 csapatunknak, ezúttal Jászberény volt a házigazda!
Az első három meccs egészen kiemelkedőre sikerült! Annak ellenére, hogy a Kisvárdától kikaptunk egy könnyen elkerülhető góllal, egy kiegyenlített meccsen, ahol nekünk is meg voltak a lehetőségeink, de a mutatott játék tetszett!
Aztán a következő találkozókat, néhányszor egész tetszetős játékkal, látványos támadásokat vezetve, magabiztosan nyertük, a hazaiak és a Gyöngyös ellen!
Majd következett a fekete leves! Balmazújváros ellen csak 0-0 lett a végeredmény! És igazából az se érdekelt volna, ha valahogy megnyerjük a meccset, de a hozzáállás rettentő volt… Azt hittük elég kiküldeni a mezeket, akkor is jön a győzelem… De bebizonyosodott, hogy egy gyengébb csapat ellen is kevés, ha nem pörgünk! Tanulnunk kell ebből is!
Aztán átbeszéltük a dolgokat, és a Sajóvölgye ellen jobban játszva nyertünk 2-0-ra!
Összességében elégedett vagyok, egyre többet kapok vissza, amit látni szeretnék! A különdíjat ezúttal Ködmön Dominik kapta, egész napi bátor, ötletes, veszélyes és gólerős játéka miatt!

Különdíjasunk, Ködmön Dominik



 

Vélemény, hozzászólás?