U16 leány – Női BL mérkőzésen szurkoltunk a Fradinak a Groupama Arénában


U16 leány csapatunk a hónap elején Budapesten tekintette meg az FTC Telekom-Racing FC Union Luxembourg  női BL mérkőzést, ahol a Fradi, magabiztos 6-1 arányú győzelmet aratott. Az élményekről Hegedűs Zsolt vezetőedző és a csapat játékosa Smuczer Mira számol be honlapunkon.


– November 3-án a női U16 Leány csapatommal, úgy döntöttünk elmegyünk szurkolni Magyarország legnépszerűbb klubjának a női BL selejtezőre. A klubunk ehhez biztosított buszokat amit utólag is szeretnék megköszönni, mert enélkül nem jöhetett volna létre ez a remek kis túra. Ami szerintem egy örök élmény marad nekem és a lányoknak is. Nagyon jól érezte magát mindenki, sokan most először jártak a Groupama Arénában ami hatalmas öröm volt a csajoknak. Remek kis találkozót láttunk és örülök, hogy kiszurkoltuk mi is a győzelmet a Fradista lányoknak. Sokat szeretnénk majd hozzájuk menni.

 

SMUCZER MIRA játékos
– Véleményem szerint egy remek mérkőzést láthattunk. A lányok nagy kitartással és bátorsággal játszottak. Mindkét csapat gyors és erős volt, sokat lőttek kapura. A mérkőzés elején már gól született a Fradi számára. Jó hangulat volt, sokan jöttek el szurkolni. Rengeteg tehetséges lány játszik a csapatban, akik szerepelnek a magyar válogatottban is. Nem volt szoros mérkőzés, a Ferencváros magas fölénnyel nyert. Nagyot küzdöttünk, főként mi birtokoltuk a labdát. A meccs végén mindenki gratulált, tapsolt nekik. Nem cseréltek sokat, kitartóan végig játszották a mérkőzést. Nagyon jól éreztem magam, izgalmas mérkőzést láttam. Remélem sok Fradi meccsre eljutok még. Hatalmas élmény volt nekünk lányoknak.



Vélemény, hozzászólás?