Női – Sikeres női és leány foci az Eger SE-nél

 


A klubon belül a női szegmens kezdte el leghamarabb az edzéseket, hiszen az első leendő alkalommal az utánpótlás és a felnőtt együttes is mozgásba lendül. Örömteli, hogy minden bajnokságban szereplő együttes a tabella elején található, de ennél is fontosabb, hogy a másfél éve elkezdett projekt kezd megvalósulni.
Vitányi László szakmai igazgató célja, hogy a női vonal legalább ugyanolyan erősséget, vonzerőt képviseljen, mint a fiú szegmens, ezért a felnőtt együttessel már a következő szezonra készülnek, hiszen egy erősebb bajnokságban történő indulás is tervben van. Örömteli, hogy egyre több lány választ minket, akiknek igény szerint a továbbtanulásban is nagy segítségére tudunk lenni!
A terveket alátámasztandó tovább erősödött felnőtt csapatunk. Eddig Mogyorósi Réka, Csikos Esztella (Felsőtárkány), Bercsényi Cintia (Egerszalók) csatlakozott a gárdához. Előrehaladott a tárgyalás Barna Anasztázia és Sutus Cintia ügyében, akik a remek női bázissal rendelkező Mátrai SE-től érkeznek klubunkhoz.
A nyáron is sikerült egy “nagy halat” kifogni a női vonalnak a korábbi meghatározó NB II-es játékos Szívósné Bozsó Renáta személyében, de a tél is tartogatott egy meglepetést!
A Honvédtól érkezik új szerzeményünk Nagy Barbara, aki korábban évekig szerepelt az Újpest gárdájában, több, mint 150 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik, nem mellesleg végig játszott egy Ferencváros elleni Magyar Kupa döntőt is!
Nagy Barbara

Természetesen örülünk, hogy egy ilyen rutinos játékossal erősödtünk, de még inkább örömteli, hogy az eddig is nálunk játszók nagyobb lendülettel és akarattal vetették bele magukat az edzésekbe, hiszen mindannyian, tudják hogy az egész tavaszunk egy “felkészülés” lesz a nyártól érvényes magasabb követelmények érdekében. Az együttes eddig két futsal fordulón vett részt, januárban vár rá a harmadik. Februárban pedig a keret U20-as tagjai már bajnoki mérkőzéseket fognak játszani!



Vélemény, hozzászólás?