NB III. – Az SBTC-t fogadjuk szerdán a Felsővárosi Sporttelepen

 


Szerdán, 14.00 órától zárt kapuk mögött fogadjuk a szintén az NB III. Keleti csoportjában szereplő SBTC csapatát a Felsővárosi Sporttelepen.


Az SBTC csapata a 15. helyen zárta az őszi szezont a megszerzett 22 pontjával. Az eddigi mérkőzéseken 6 alkalommal sikerült győztesen elhagyniuk a pályát, 4 döntetlen és 11 vereség mellett. A tavaszi szezonnak új vezetőedzővel vágnak neki, Lakatos Béla személyében, aki nem ismeretlen az egri szurkolók számára, mivel több évig szerepet Egerben is. A téli felkészülés folyamán már három mérkőzésen van túl az együttes, két megyei I. o. szereplő csapat, a Héhalom és az Energia SC Gyöngyös ellen sikerült győzni, míg az NB III-as Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen döntetlen lett az eredmény.

Csapatunknak ugyancsak a negyedik mérkőzése következik a felkészülési időszakban. Az eddigi mérkőzéseket Sütő Szilárd vezetőedző irányításával, hasonló eredményeket értünk el, mint ellenfelünk. Az első mérkőzésünkön győztünk a Balassagyarmati SE ellen Egerben 3-0 ra, míg az előző hét végén Kisvárdán vettünk rész egy mini tornán, ahol a szintén a harmadosztályban szereplő DVSC II. ellen nyertünk 1-0-ra, a Kisvárda Master Good II. elleni mérkőzésen pedig 0-0 lett az eredmény.


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert az Eger SE a tervek szerint  csatornáján élőben közvetíti a mérkőzést!

 




 

Vélemény, hozzászólás?