NB III. – A felkészülés következő állomása a Mezőkövesd Zsóry FC II. elleni mérkőzés

 


Újabb felkészülési mérkőzés vár NB III-as csapatunkra vasárnap. Ezúttal a Mezőkövesd Zsóry FC II. lesz az ellenfél. A találkozó zárt kapuk mögött kerül megrendezésre Mezőkövesden, 11.00 órai kezdettel.


A Mezőkövesd Zsóry FC II. szintén a NB III. Keleti csoportjában szerepel, ahol jelenleg a sereghajtó 20. helyet foglalják el a tabellát. A csapat eddig két felkészülési mérkőzést játszott, az Egerszalók SE és BTE Felsőzsolca ellen.


Csapatunknak ez már az 5. mérkőzése lesz a tavasz folyamán. Az eddigi találkozókon három alkalommal sikerült győztesen (Balassagyarmati VSE, DVSC II., SBTC) elhagyni a pályát egy döntetlen (Kisvárda Master Good II.) ellenében.  Sütő Szilárd vezetőedző számára a saját játékunk pontosítása a cél a mezőkövesdi mérkőzésen, ahol visszajátszókkal is kiegészülhet az ellenfelünk. A bajnokság folyamán már mindkét mérkőzésünket lejátszottuk, Egerben 6-0-ra, míg Mezőkövesden 2-1-re sikerült nyernünk.


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




Vélemény, hozzászólás?