U10 – Legendák Kupa Diósgyőrben

 


Vasárnap újra tétre ment a játék az  U10-es utánpótlás csapatunk számára a Legendák Kupáján Diósgyőrben.


A mérkőzésekről Bánka Balázs vezetőedző számol be honlapunkon:

– Vasárnap, napra pontosan 3 hónap után, újra pályára léphettünk mérkőzésen!

A DVTK által szervezett, Legendák Kupán vettünk részt! Egy rendkívül színvonalas tornára sikeredett, ahol kelet Magyarország legjobb csapatai, valamint az utánpótlásban rendkívül erős MTK és Gödöllő vett még részt, valamint a jó erőkből álló Barca Akadémia!

Az eredménnyel nem, a mutatott játékkal elégedett voltam! A csoportmérkőzések során a DVTK ellen kicsit megilletődötten kezdtünk, de sikerült visszajönni! Sajnos a végén egy buta hibából kicsúszott legalább a döntetlen a kezünkből! Majd a Debreceni Labdarúgó Akadémia ellen játszottunk, az első 10 perc nagyon nem sikerült, két átlövés után az ellenfél vezetett, amit a második etapban a helyzetek alapján megfordíthattunk volna, de mindent kihagytunk! Az utolsó fordulóban a Barca ellen játszottunk, 18 percig teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, ezúttal büntetőt hibáztunk, a végén sajnos egy kontra végén, gólt kaptunk, majd kinyíltunk és még egyet!
Így a 7-dik helyért léptünk pályára Gödöllő ellen, ahol gyorsan hátrányba kerültünk, de szerencsére itt sikerült megfordítani a meccset és jó szájízzel jöhetünk haza!
Az mindenképp pozitív, hogy az elit csapatokkal játszhattunk, közel vagyunk hozzájuk, minden meccsen csak egy pici hiányzott, és akár éremért is küzdhettünk volna! A következő feladat, hogy megtanuljuk, hogy ezeket a meccseket a magunk javára fordítsuk!

Mérkőzések eredményei:

Eger – DVTK 1-2
Eger – DLA 0-2
Eger – Barca Akadémia 0-2
Eger – Gödöllő 3-1


Vélemény, hozzászólás?