U14-U15 – A Miskolc Népkert Volán SE csapatát fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen

 


Az U14 és U15 csapataink szombaton Miskolc Népkert Volán SE hasonló korosztályú együtteseivel mérkőznek meg Felsővárosi Sporttelepen zárt kapuk mögött. A mérkőzések kapcsán megkérdeztük a csapatok egy-egy játékosát, hogy mit várnak a tavaszi második fordulóban. Az U14-es csapatból Hamar Botond, míg az U15-ből Németh Boldizsár csapatkapitány latolgatta az esélyeket.


Hamar Botond

U14

– A Miskolc Népkert elleni találkozón a legjobbra számítok a csapattól. Az edzőnk mindenre felkészített minket, így csak jóra tudok gondolni. A védekezésünk alapján szeretnénk kapott gól nélkül zárni a találkozót. Előre játékban is jók vagyunk, a csatáraink ügyesek. Az előző egymás elleni meccsükön elég jól játszottunk, amit az eredmény is mutatott. Ha mi diktáljuk az iramot és nem ülünk bele az övékbe, akkor ezt a meccset is meg tudjuk nyerni. Szeretném, ha szombaton is megnyernénk, mivel mi jövőre NBI-be szeretnénk játszani és ahhoz nem szabad botlanunk egyszer sem.

 

Németh Boldizsár

U15

– A Balassagyarmat elleni meccs nem egészen olyanra sikeredett, mint ahogy elterveztük és amiért edzettünk. De ez már a múlt fel a fejjel és csináljuk tovább. A következő meccs a Miskolc Népkert ellen nem lesz könnyű, de ha mindenki odateszi magát akkor könnyen begyűjthetjük a három pontot.


Vélemény, hozzászólás?