NB III. – A Termálfürdő FC Tiszaújvárost fogadjuk a Szentmarjai Tibor Városi Stadionban

 


A tavaszi szezon első hazai mérkőzésére készül csapatunk. A vasárnap 14.30 órakor, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadjuk zárt kapus találkozón a Termálfürdő FC Tiszaújváros csapatát.


A Termálfürdő FC Tiszaújváros jelenleg az NB III. Keleti csoportjának középmezőnyéhez tartozik. Az eddigi 10 győzelemmel, 4 döntetlennel és 8 vereséggel 34 pontot szereztek, ami a 8. helyre elegendő. Az előző fordulóban a DVSC II. vendégeként szenvedtek 2-1 arányú vereséget.

A téli átigazolás folyamán távozó nem volt a csapatból, viszont érkezett a Sényő Carnifex FC-től Lakatos László.

Csapatunknak nem az elképzelések sikerült az előző forduló, mivel nem sikerült a pontszerzés a BVSC-Zugló elleni rangadón, így visszacsúsztunk a 4. helyre. Hét közben edzőváltási is történt, a továbbiakban Vitelki Zoltán vezetőedző irányítja az gárdát. A találkozón cél a három pont megszerzése, mellyel továbbra is harcban maradhatunk a dobogóért. Az meccs érdekessége, hogy a ellenfélnél játszik a vezetőedzőnk fia, az Egerben is megfordult Vitelki Balázs.

 Az őszi szezonban Tiszaújvárosban, Boros Gábor góljával elhoztuk a három pontot.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Géringer Lászlót kérdeztük honlapunkon:

– Nagyon masszív csapat látogat hozzánk, aki ellen nagyon nagy fegyelemmel és koncentrációval kell játszanunk. Nem hivatkozhatunk semmire, megvannak az erősségeink, azokat kell kihasználnunk. Abban biztos vagyok, hogy a játékosok mindent meg fognak tenni a győzelemért.

 

– A héten rendeződött minden a csapat körül és most már mindenki nagyon motivált. Kemény mérkőzésre számítok, de mindenképp a győzelem a legfontosabb hazai pályán.

A mérkőzés játékvezetője: Leél-Össy Ádám

Asszisztensek: Zsákai Milán, Dobó Sándor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?