Megyei I. o. – A Gyöngyöshalász SE vendégei leszünk hétvégén

 


Szombaton újra idegenben játszunk. Ezúttal a Gyöngyöshalász SE-hez utazunk, ahol a zárt kapus mérkőzés 15.00 órakor kezdődik


A Gyöngyöshalász SE az eddigi 6 győzelmnek, 5 döntetlennek és 3 vereségének köszönhetően a 6. helyet foglalja el a tabellán. Az előző fordulóban a Füzesabonyi SC otthonából hozták el a 3 pontot.

Csapatunk nem volt szerencsés az előző fordulóban, ahol egy balszerencsés góllal vesztettük el a mérkőzést a jelenleg a 3. helyen levő Besenyőtelek SC ellen, így továbbra sem sikerült elmozduli a 13. helyről. Ezúttal is felzárkózás a cél a csapat számára, de ehhez bravúrra lenne szükség Gyöngyöshalászon.

Az őszi szezonban a Felsővárosi Sporttelepen 1-1 lett az eredmény, amit utólag az MLSZ 3-0 arányban az Eger SE II. javára írt jóvá.


– Sajnos az utóbbi mérkőzések nem úgy sikerültek, ahogy terveztük. Bár kinek sikerül úgy, ha vereséget szenved… Annak a célnak továbbra is megfelelünk, hogy a fiatalok felnőtt mérkőzés-rutint szerezzenek, de most már elvárás lenne a pontok megszerzése is. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a hazaiak az esélyesebbek, ráadásul egy napon játszunk az NB3-as együttessel, így még azon játékosok sem szerepelhetnek nálunk, akik tőlünk kerültek fel. Nem csüggedünk, ez az élet rendje. Mondanám, hogy a tisztes helytállás a cél, de azzal nem lennénk elégedettek: győzni megyünk ‘halászra!

A mérkőzés játékvezetője: Lucián János

Asszisztensek: Széplaki Tibor, Csuja Zoltán


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?