Megyei I. o. – Egerszalókon folytatjuk a bajnokságot

 


Szombaton a múltheti elmaradt mérkőzés után újra pályára lép csapatunk, ezúttal is idegenben. Ellenfelük az Egerszalók SE csapata lesz a szombaton 16.30 órakor kezdődő zárt kapus mérkőzésen.


A Egerszalók SE jelenleg a bajnokság középmezőnyéhez tartozik. Az eddigi találkozókon 8 alkalommal győztek, 4 döntelten és 5 vereség mellett. A 28 megszerzett pont a 6. helyre elég 18. forduló után. Viszont a dobogótól csak 5 ponr választja el a csapatot, így nem lesz tétnélküli a mérkőzés a számukra. Az előző fordulóban Füzesabonyból hozták el a három pontot.

Csapatunk az előző héten nem lépett pályára, mivel a Felsőtárkány SC elleni mérkőzés elhalasztásra került a vendégek kérésére. Így viszont lecsúsztunk a tabella aljára, ahonnan legalább egy pont szükséges – amennyiben a többi eredmény úgy alakul – ahhoz, hogy feljebb lépjünk. A csapat és Vitányi László vezetőedző számára adott a feladat, meglepetést okozni, vagyis pontot, vagy pontokat szerezni.

Az őszi szezonban sajnos az eddigi legnagyobb arányú vereségünket szenvedtük el Egerben, így megvan a motíváció a visszavágásra.


– Finoman fogalmazva sem kedvező helyzetben megyünk a roppant erős ellenfelünkhöz. Sok sérült nehezíti a felkészülést, így összeállításunk eléggé kérdéses. A további bajok elkerülése érdekében a pénteki edzést nem is tartjuk meg… Az előjelek tekintetében nem is kérdés, hogy mi lehet a szombati bajnokin az egyetlen célunk: meglepetés okozása, ami magával hozza a három pontot is. Reméljük sikerül!

A mérkőzés játékvezetője: Darók Attila

Asszisztensek: Hovanecz Máté László, Nagy Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?