Női felnőtt – Szombaton a Kék Duna SE ellen folytatjuk

 


A női 3/4 pályás bajnokság, északi csoportjában szereplő női felnőtt csapatunk szombaton Kosdra látogat a Kék Duna SE vendégeként. A zárt kapus mérkőzés 11.00 órakor kezdődik.


A Kék Duna SE a bajnokság sereghajtója, eddig csupán egy pontot tudtak begyűjteni, így nekik a mérkőzés a bizonyításrók szól.

Csapatunk az eddigi találkozókon egy alkalommal győzött, három döntetlen és két vereség mellett, amivel a 4. helyet foglaljuk el a tabellán. Az egyetlen győzelmünket éppen a mostani ellenfelünk ellen szereztük még szeptemberben.

Az őszi mérkőzés gólzáporosra sikerült, ahol 5-3-ra nyertünk.


Az mérkőzés kapcsán Vitányi László vezetőedzőt kérdeztük,

– A leány utánpótlás csapataink sikerei és létszáma mellett szeretnénk a felnőtt csapatot is meghatározó szintre hozni. Reményeink szerint a nyáron sikerül ebben is tovább lépni. Jelenleg egy masszív, jó együttessel rendelkezünk, azonban a bajnokság kiegyenlítettsége okán bárki megverhet bárkit. Ellenfelünk a télen NB II-ből is tudott játékost igazolni. A sok hiányzónk ellenére is az egyetlen célunk, hogy megismételjük az őszi jó játékot és ismét győzzünk.

A vezetőedző még azt is elárulta, hogy nagy öröm érte csapatunk egyik  játékosát, Holló Esztert, aki várandós és hamarosan anyai örömök elé néz.



 

Vélemény, hozzászólás?