Megyei I. o. – Vasárnap a Herédi LC-t fogadjuk a Felsővárosi Sporttelepen

 


Vasárnap hazai pályán játszik második csapatunk a Heréd LC ellen. A zárt kapus mérkőzés 17.00 órakor kezdődik a Felsővárosi Sporttelepen.


A Heréd LC jelenleg a dobogó 2. helyét foglalja el, csupán 2 pont a hátránya a listavezető Energia SC Gyöngyös mögött. A bajnokság folyamán 10 alkalommal győztek, 6 döntetlen és 3 vereség mellett. Az utóbbi öt fordulóban remek formában vannak, hiszen a megszerezhető 15 pontből 13 pontot megszereztek. Az előző fordulóban hazai pályán magabiztosan győzték le 3-0-ra a Füzesabony SC-t.

Csapatunk az előző fordulóban meglepetést okozva győzött az Egerszalók SC otthonában 2-0-ra. A hrom pontnak köszönhetően két pozíciót sikerült javítani a helyezésünkön a tabellán. A mérkőzésen az egyik bajnokesélyest fogadjuk, de nem feltartott kézzel várjuk a találkozót. A csapat és Vitányi László vezetőedző célja, mint mindig a jó játék és a három pont megszerzése.

Az őszi szezonban Heréden 3-0-ra győzött a hazai csapat.


– Amikor a kiesés ellen küzdő csapat a bajnoki címért játszóval találkozik, akkor finaman szólva is determinálva vannak az esélyek. Ráadásul az utóbbi napokban a korosztályos csapataink mellett a felnőtt együtteseket is megtizedelték a betegségek, sérülések. Pénteken délig úgy volt, hogy nem játsszuk le a mérkőzést – itt szeretném megköszönni a herédiek korrekt hozzáállását, valamint a megyei igazgatóság gyors és jogszabályoknak megfelelő döntését, segítségét. Hosszas telefonálás és egyeztetést követően találtunk egy olyan megoldást, amelynek segítségével mégis tudunk játszani a hétvégén. Ilyen előzmények és körülmények függvényében egyértelmű, hogy a tisztes helytállás a másodlagos célunk! Az elsődleges nem is lehet kérdés: itthon tartani a három pontot!!!

A mérkőzés játékvezetője: Pádár Szabolcs

Asszisztensek: Modsidlovszky Attila, Forgó Zsolt


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




Vélemény, hozzászólás?