Megyei I. o. – Szerdán pótoljuk a Felsőtárkány SC elleni mérkőzésünket

 


Szerdán pótoljuk a Felsőtárkány SC elleni, betegségek miatt elmaradt mérkőzésünket. A zárt kapus találkozó 17.00 órakor kezdődik a Felsővárosi Sporttelepen.


A Felsőtárkány SC jelenleg az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán. Eddig csupán 4 alkalommal sikerült győztesen elhagyniuk a pályát, 4 döntetlen és 9 vereség mellett. Az előző fordulóban a Gyöngyöshalász SE vendégeként szereztek 1 pontot.

Csapatunk továbbra is 12. helyet foglalja el a táblázaton, ugyanannyi ponttal, de egy pozícival kedvezőbben az ellenfelünkkel szemben. Az előző fordulónan a második pozícióban lévő Heréd LC-től szenvedtünk vwreséget a Felsővárosi Sporttelepen. A mérkőzésen cél a három pont megszerzése, amivel két pozíciót lehetne javítani a helyezésben.

Az őszi szezonban 1-1-es döntetlen született a felsőtárkányi mérkőzésen.


– A bajnokság elején nem gondoltam volna, hogy mostanra a két csapat a tabella alsó régiójában fog tanyázni. Azt azonban látni kell, hogy mellettünk a Felsőtárkány is bátran épít a fiatalabb generációra. Izgalmas, fordulatos mérkőzést várok és persze nagyon bízom benne, hogy a három pontot sikerül itthon tartanunk.

A mérkőzés játékvezetője: Májer Konrád

Asszisztensek: Darók Attila, Dobó István Gábor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




Vélemény, hozzászólás?