Megyei I. o. – Újra szurkolók előtt fogadjuk a Lőrinci VSE-t a Felsővárosi Sporttelepen

 


Szombaton hosszú idő után – a hatályos járványügyi szabályok szerint – újra nézők előtt fogadjuk a Lőrinci VSE csapatát a Felsővárosi Sporttelepen, 17.00 órai kezdéssel.

A szurkolók a mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg!


A Lőrinci VSE jelenleg a 4. helyet foglalja el a a tabellán, csupán egy ponttal lemaradva a dobogós helyről. Az eddigi találkozókon 10 alkalommal győztek, 5 döntetlen és 3 vereség mellett. A utóbbi öt mérkőzésen 12 pontot szereztek. A legutóbbi fordulóban  hazai pályán magabiztosan nyertek a Füzesabony SC ellen.

Csapatunk a 11. helyen található a 6 győzelmének, 2 döntetlenjének és 13 vereségének köszönhetően. Az utolsó öt fordulóban 6 pontot sikerült szerezni. Az előző fordulóban a Pétervásárán nem sikerült pontot szerezni. Hazai pályán szeretnénk pontot szerezni az élmezőnyhöz tartozó ellenfelünkkel szemben.

Az őszi szezonban remek mérkőzést játszottünk, ahol szoros mérkőzésen 4-3-ra nyert jelenlegi ellenfelünk.


– A fiúk elszántak, nagyon szeretnék újra megérezni a győzelem ízét. Finoman fogalmazva sem a legideálisabb időpont és ellenfél lesz most, de talán kicsit bővebben leszünk, mint az elmúlt fordulóban és reményeim szerint meglepetést okozunk.

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Péter

Asszisztensek: Szarvas László, Hovanecz Máté László


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




Vélemény, hozzászólás?