U17 – Magabiztos győzelem a Gyöngyösi AK ellen a megyei rangadón

 


Eger SE – Gyöngyösi AK 4-1 (0-1)

U17 – Észak III. osztály – 26. forduló

Jászberény, 2021.05.01.


– Ünnep nap játszani a megyei riválissal, ahol edző barátaim dolgoznak, mindig feldobja az embert. Szerencsére a játékosok is nagyon motiváltan játszottak a mérkőzésen. Az első félidőben ismét a fiatalabbak kaptak lehetőséget, hogy próbáljanak gólt szerezni és jól is játszani, tanulva a szerdai Sajóvölgye elleni mérkőzésből a hibákat mellőzve próbáljunk egységes csapatként meglepetést okozni.

A mérkőzés ezen részében a hozzáállással ütközetekkel nem volt probléma, de most rengeteg labdát passzoltunk az ellenfélnek a saját térfélen, ami megbosszulta magát és a félidő utolsó percében gólt kaptunk. A mérkőzés előtt a csapat bemelegítést a 4 sérült játékos is végig csinálta, megnézve tudják e vállalni a 2. félidőben a játékot. Mind a négyen tudták vállalni a játékot és ez nagy fordulatot hozott az eredményben és a játék képében is. 4-4-2 -ről átálltunk 4-1-3-2-re és csodás gólokat szerezve úgy érzem megérdemelten szereztük meg a győzelmet. A Petz P.-Bozó K.-Holló G. háromszög támadó játéka látványos és eredményes volt, amihez a két szélső Rácz D. és Terjék D. rengeteg futó munkája és javuló játéka és a védők kevesebb hibája is kellett. Élményszámba ment Petz P. átlövés és Rácz D. szabadrúgás gólja.
Gratulálok a csapatnak.!
Örülök hogy a meccs végén leültünk Nagy Gy., Gabóval, Molnár Zolival és Lengyel Lajossal sütizni, üdítőzni és beszélgetni!

 

Bozó Kornél

– Nagyon motivált voltam. Nem gondoltam volna, hogy még ebben a szezonban pályára tudok lépni, de a meccs előtti edzésen éreztem, hogy tudom vállalni a játékot, ezért próbáltam szombaton a maximumot kihozni magamból. Kellően motiváltak voltunk a meccsen így a szünetben, hátrányban sem kételkedtünk a sikerben. A második félidőt mi uraltuk, láttam a srácokon, hogy élvezik a játékot és ennek eredménye is lett. Sajnos most is rengeteg helyzetet kihagytunk amit orvosolni kell, és a hátralévő 3 fordulóban sokkal hatékonyabban kell játszanunk, amit 9 szerzett ponttal kell zárni.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Gyöngyösi AK)



 

Vélemény, hozzászólás?