U10 – Kiemelt Bozsik Program Balmazújvárosban

 


Kiemelt Bozsik Program

Balmazújváros, 2021.05.09.


Vasárnap folytatódott a Kiemelt Bozsik Program is melyről Bánka Balász vezetőedző és a csapat játékosa Popov Martin számol be honlapunkon:


– Vasárnap újra folytatódott a kiemelt Bozsik torna sorozat, amit már nagyon vártunk! Igaz elsőre kevesebb csapattal, de legalább már játszhattunk! Balmazújváros volt a helyszín, ahol jó idő, és szenzációs körülmények fogadtak! Hét közben edzőmeccset játszottunk Mezőkövesden és nyertünk magabiztosan, már akkor lehetett látni, hogy felszálló ágban van a csapat!

Balmazújvárost 8-2-re, Gyöngyöst 4-1-re, Sajóvölgyét 6-2-re győztük le! A hozzáállás remek volt, szép támadásokat vezettünk, sok gólt rúgtunk! Természetesen van még miben fejlődni, gyakorlatilag mindenben, de örülök, hogy olyan dolgok is visszaköszöntek szép számmal, amit edzéseken szoktunk gyakorolni! És végül örülök, hogy egy újabb U9-es fiú tudott bemutatkozni a nagyobbak között, Országh Barnabás a kapuban teljesített jól! Csapatunkból ezúttal Kóródi Benedek kapott különdíjat, összességében az elmúlt hetek munkájáért, és a fejlődéséért!

 

Popov Martin

U10 játékos

– Az edzéseken az elmúlt egy hónapban sokat javult a hozzáállásunk, szerintem ennek is köszönhető, hogy vasárnap mindhárom meccsen nyerni tudtunk. Nem bíztuk el magunkat, mert korábban volt, amelyik csapat ezek közül legyőzött minket. Az első meccs a Balmazújváros ellen lassú tempóval indult, de véleményem szerint jól küzdöttünk, hamar átvettük a vezetést. Edzéseken Balázzsal sok helyzetet gyakorlunk, szerintem ezekből a legtöbbet a Gyöngyös elleni meccsen sikerült egész ügyesen megoldanunk. A Sajóvölgye elleni harmadik meccsen sok helyzet kimaradt, a védelem is kezdett fáradni. A hibák abból adódtak, hogy nem pontosak a passzaink, kicsit lassúak a labdaindításaink és nem mindig sikerül területbe passzolnunk. A meccseken a hozzáállás szerintem ötös volt, remélem, a következő fordulóban még jobban összetartunk és jól sikerül teljesítenünk!


 

Vélemény, hozzászólás?