U16 leány – Tökéletes Szezon(záró)


 


Mezőkövesd Zsóry FC – Eger SE 3-7 (2-4)

U16 leány – 22. forduló

Mezőkövesd, 2021.05.16.


U16 leány csapatunk kimagoslóan teljesített szezon folyamán, hiszen minden mérkőzésüket megnyerve, rajt-cél győzelmet arattak a bajnokságban. A mérkőzések folyamán a 2. legtöbb gólt (86) gólt rúgták a Várda Labdarúgó Akadémia mögött és a legkevesebbet (22) kapták. Így mindenkit dícséretet érdemel, legyen az játékos, edző, vezető, szülő, vagy bárki aki segítette a munkájukat, hiszen ez a teljesítmény csak csapatmunkában valósulhatott meg.


A szezonról Hegedűs Zsolt vezetőedző és a csapat játékosa Smuczer Míra számol be honlapunkon.


– Jó zárása volt a vasárnapi meccs az évnek. Egész szezonban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk. Aminek köszönhető a 100%-osan megnyert bajnoki cím. Ez bármilyen osztályban és korosztályban is nagy teljesítmény. Emiatt dicséretet érdemelnek a lányok, hiszen ezért dolgoztak egész szezonban. Gratulálok nekik és persze a Várda valamint a Debreceni Olasz Focisuli együttesének is a dobogóhoz. Ellenfelünk sokat fejlődött év elejéhez képest amikor találkoztunk. Sok sikert a jövőben a lányoknak, mert sok tehetséges kis labdarúgó palánta van köztük is. Nekünk az egész szezonunk hibátlan volt. Nyertünk, hibátlan bajnoki cím, de én már azon gondolkozom, hogy lehetnénk még jobbak a következő szezonra. Még erősebb csapatot szeretnék.

 

Smuczer Míra

U16 játékos

– Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak tagja lehetek. Egy csapat voltunk egész szezonban aminek köszönhetően magabiztosan lettünk bajnokok. De senki ne gondolja azt, hogy ez könnyű volt. Rengeteg munka van mögötte. Mindenkinek hasonló csapattársakat és edzőt kívánok. Már most várom a következő szezont.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Mezőkövesd Zsóry FC-Eger SE)


Mérkőzés fotók (Mezőkövesd Zsóry FC-Eger SE) (Fotók: Német Beáta)



Vélemény, hozzászólás?