Megyei I. o. – Alsóházi rangadóra utazunk Hevesre

 


A szezon utolsó idegenbeli mérkőzése vár ránk szombaton Hevesen, ahol a 17.00 órakor kezdődődő találkozón a Hevestherm-Hevesi LSC vendégei leszünk.


A Hevestherm-Hevesi LSC csapata az alsóház 12. helyén található a tabellán, az 5 győzelmének, a 7 döntetlennek és a 12 vereségének köszönhetően. Az utóbbi öt fordulóban 3 pontot sikerült begyűjteniük. Legutóbb a Füzesabonyi SC vendégeként szerezték meg a 3 pontot.

Csapatunknak továbbra is a 11. helyet foglalja el a tabellán, egy helyezéssel és egy ponttal megelőzve jelenlegi ellenfelünket. Így létfontosságú lenne a pontszerzés a jelenlegi pozíciónk megtartásához. Legutóbb hazai pályán gólzáporos mérkőzésen 7-4 arányban maradtunk alul a Marshall-ASE ellen.

Az őszi szezonban az utolsó fordulóban, hazai páláyn 3-2 arányban győzött csapatunk.


– A csapat kiharcolta, hogy ki-ki mérkőzésre utazzunk Hevesre. Bízunk benne, hogy sikerül elérnünk azt az eredményt, amiért útnak indulunk. Nem kertelek, ez most csakis a három pont lehet!

A mérkőzés játékvezetője: Moldván István

Asszisztensek: Bíró Zsolt, Kara Pál


A forduló mérkőzései


Aktuális tabellaSZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.Vélemény, hozzászólás?