Megyei I. o. – A bajnokesélyest fogadjuk az utolsó fordulóban

 


Utolsó fordulójához érkezett a megyei I. o. bajnokság a hétvégén. Csapatunk a Felsővárosi Sporttelepen fejezi be a küzdelmeket, szombaton 17. 00 órától, ahol az ellenfél az Energia SC Gyöngyös lesz.


A Energia SC Gyöngyös jelenleg a tabella 2. helyét foglalja el, 2 ponttal lemaradva a listavezető Lőrinci VSE mögött. Eddig 16 alkalomma hagyták el győztesen a pályát, 6 döntetlen és csupán 3 vereség mellett. Az utóbbi 5 fordulóban 13 pontot gyűjtöttek. Legutóbb hazai pályán győzték le magabiztosan a Füzesabonyi SC csapatát. Számukra komoly tétje van a mérkőzésnek, hiszen amennyiben győznek és a listavezető nem szerez pontot, akkor aranyéremnek örülhetnek a találkozó végén.

Csapatunk a Hevesen elszenvedett vereség miatt visszacsúszott a tabella 12. helyére. A mérkőzésnek nem mi vagyünk az esélyesei, de a sportban bármi megtörténhet és nem megyünk feltartott kézzel a pályára, cél a pontszerzés.

Az őszi szezonban, ami ugyan már tavasszal került lejátszásra gyöngyösön 3-1-re győzött a hazai csapat.


– A bajnokság utolsó fordulójához érkezünk és bízom benne, hogy a szebbik arcunkat mutatva sikerül lezárulnak az elmúlt egy évet. Nem volt egyszerő szezon, de a srácok többsége partner volt a munkában. Természetesen szeretnénk itthon tartani a pontokat, de nem lesz egyszerű feladat.

A mérkőzés játékvezetője: Mencsik László

Asszisztensek: Lovas Norbert, Koroknai Ágnes


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

A szurkolók a mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg!



Vélemény, hozzászólás?